Opublikowano 27 Grudnia 201213 l a co ty alvaro zawsze jesteś w domu że tak zapraszasz? bo się przejedziesz i nie opędzisz się później żebyś nie żałował
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l no pany... renata skasowana gdzie moge sprzedac?? jakas kaske w miare dostac za nia ?? przod skasowany do belki reszta ok:kwasny:
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l no dokladnie... bylem na zlocie to was nie bylo:decayed: widocznie nie mi latac autem dla plebsu:polew:
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l <br /><br /> ---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- Strzeliła tylna opona i zarzucilo:facepalm:
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l Wiesz co zakręt z tylu opona strzeliła i auto zakrecilo, nie było szans nawet bo te gow.. Rozlacza zasilanie ma jakieś zabezpieczenie wstrząsowe i wyłączył sie i ani gaz ani hamulec nie zadziałał, kiere tez zablokowalo:facepalm: ogólnie nigdy wiecej Renault...
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l No ale szkoda Gdzieś słyszałem ze te kangoo, zreszta nowy model tez testu łosia nie przeszlo:whistling:
Opublikowano 29 Grudnia 201213 l Głupia opona a ile szkody może narobić i jeszcze na zakręcie nie miała kiedy.
Opublikowano 30 Grudnia 201213 l kurcze a mój ojciec właśnie dzisiaj kupił kangura. ale to ma być zwykły wół roboczy. zapytam go czy na części Twojego nie będzie chciał. ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- P.S ja w sklepie będę jeszcze do końca stycznia. w lutym rozwiązuje umowę. więc jeszcze przez miecha jest szansa na tanie części.
Opublikowano 30 Grudnia 201213 l kurcze a mój ojciec właśnie dzisiaj kupił kangura. ale to ma być zwykły wół roboczy. zapytam go czy na części Twojego nie będzie chciał.---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- P.S ja w sklepie będę jeszcze do końca stycznia. w lutym rozwiązuje umowę. więc jeszcze przez miecha jest szansa na tanie części. Spoko jeszcze go nie opierdzielilem, jak dostanę za niego z 1000-1500 to spoko jest, inaczej to na części chyba leci:wink:
Opublikowano 30 Grudnia 201213 l A wymianę miałeś w cenie:kox: no żeby nie to ... nie no kurde koniec świata że Łukasz odchodzi - znowu trzeba będzie brać od Tomów i dzików
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l dziadek spoko. zostają jeszcze znajomości w innych źródłach. coś trzeba będzie do auta załatwić to załatwie. gorzej będzie jak w lutym do niemiec pojadę do pracy bo taką propozycję dostałem.