Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Patryk to twoja ?

Elbląg w www.portEl.pl

Fajnie z tym orurowaniem wyglada :decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja sobie do bani nie biorę :decayed: . Do końca mam serwisowane osobiście sprawdzałem :wink: ale Dziadek z miernikiem przyjedziesz :facepalm: przyjdziesz na spota :wink:

Opublikowano
Ja sobie do bani nie biorę :decayed: . Do końca mam serwisowane osobiście sprawdzałem :wink: ale Dziadek z miernikiem przyjedziesz :facepalm: przyjdziesz na spota :wink:

To to ty chcesz po zakupie mierzyć ? Chyba lepiej przed :wink:

Opublikowano

jeśli to ta to fajniutka.

tylko szybko musisz przerejestrować bo na tych blachach to siara jeździć :decayed:

Opublikowano

To to ty chcesz po zakupie mierzyć ? Chyba lepiej przed :wink:

Audi po zakupie mierzyłem i było nieźle :wink:

---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ----------

jeśli to ta to fajniutka.

tylko szybko musisz przerejestrować bo na tych blachach to siara jeździć :decayed:

wiocha ale daje rade :decayed:

---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ----------

teraz znalazłem ogłoszenie

Opublikowano

Patryk ?!?!?! Masz jeszcze lampe przednia, ktora wymieniales ?!?!?!?

Opublikowano

Mam

Opublikowano

Git, wieczorem podjade cos sprwadzic.

Opublikowano

Ok

Opublikowano
Jaki luz zaworowy ? To nie ma popychaczy hydraulicznych ?

nie , to jest japońska technologia i trzeba regulować :wink:

I to jest glowna kupa tego auta i innych hond toyot. dla fanow gaziu sie nie nadaje. Pewnie diesel 2.2 kosztowal by 10-15 kola wiecej wiec przeginka i lepiek juz przepalic troche wiecej benzynki. Wolnossaca benz. - prostrza konstrukcja wiec z bani pare temstow jak turbo, ic itp. Generalnie i tak w tej hondzie co kilkadziesiat tys. nawet jak nie zagazowane powinno sie ustawiac luz zaworowy na szczelinomierz taktak jak kiedys w duzym fiacie ;)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

nie ma ktoś w garażu jakiejś nie potrzebnej felgi 15 5x112 najlepiej z oponą. na zapas potrzebuję. w grę wchodzi zapłata.

Opublikowano

A 16 alus moze byc?

Opublikowano
Jaki luz zaworowy ? To nie ma popychaczy hydraulicznych ?

nie , to jest japońska technologia i trzeba regulować :wink:

I to jest glowna kupa tego auta i innych hond toyot. dla fanow gaziu sie nie nadaje. Pewnie diesel 2.2 kosztowal by 10-15 kola wiecej wiec przeginka i lepiek juz przepalic troche wiecej benzynki. Wolnossaca benz. - prostrza konstrukcja wiec z bani pare temstow jak turbo, ic itp. Generalnie i tak w tej hondzie co kilkadziesiat tys. nawet jak nie zagazowane powinno sie ustawiac luz zaworowy na szczelinomierz taktak jak kiedys w duzym fiacie ;)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Sprawdzę co jest robione na dużym przeglądzie bo właśnie niedawno był robiony w serwisie przez poprzedniego właściciela :wink: . Może się załapałem na taką regulacje

Opublikowano

Pany jakis spot ten tydzien??:decayed: siedze do poniedzialku tutaj i tak z ciekawosci sie pytam, bo mozna by sie spotkac a i przy okazji Patryka auto obejrzec:wink:

Opublikowano
Pany jakis spot ten tydzien??:decayed: siedze do poniedzialku tutaj i tak z ciekawosci sie pytam, bo mozna by sie spotkac a i przy okazji Patryka auto obejrzec:wink:

dziś? Patryk kiedy odbierasz furmankę ...mamy też gości klubowiczów w Hotelu Elbląg...Można by ich jakoś ugościć :wink:

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

kutfa , chętnych widzę w CH jak zawsze , można by było połączyć spota gościnnego, z prezentacją Hondy( Patryk) i passka (bielik) i z zobaczeniem dawno niewidzianego kolegi z wysp

Opublikowano

dziś? Patryk kiedy odbierasz furmankę ...mamy też gości klubowiczów w Hotelu Elbląg...Można by ich jakoś ugościć :wink:

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

kutfa , chętnych widzę w CH jak zawsze , można by było połączyć spota gościnnego, z prezentacją Hondy( Patryk) i passka (bielik) i z zobaczeniem dawno niewidzianego kolegi z wysp

O moim fisie to juz nie pamietasz :P

Opublikowano

O moim fisie to juz nie pamietasz :P

a no to gwóźdź programu - przepraszam Rafałku

Opublikowano

a no to gwóźdź programu - przepraszam Rafałku

Teraz to S S I J.

Opublikowano
A 16 alus moze byc?

szkoda trochę aluska na dojazdówkę nie uważasz?? adaś a jakie pieniądze za to chcesz ??

---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ----------

ogólnie na aucie mam 15 cali.

---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ----------

ja jestem za. ale u mnie 18 to najszybciej.

Opublikowano

Daleko nie mam, pojawic sie moge :)