Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to masz racje :polew:

---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ----------

..:: Jedo - wczytywanie ::..

taki miałem

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 427,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bielik, my ujeżdżaliśmy taki zestaw Navington Cadet gondola + spacerówka + nosidełko Maxi Cosi. Co do wózka to chyba największy minus to małe przednie kółka, bo czasami ciężko na nierównościach było, z kolei największy plus to wielkość po złożeniu, ja myśmy kupywali, to nie było mniejszego wózka po złożeniu.

Zainteresuj się wózkami X-lander, ten sam producent co Navington, z tym że tańszy, marka X-lander na PL, a Navington w większości na eksport.

Co do wózka to duże wszystkie koła, pompowane, no i przednie skrętne ;) nie patrz na wózki, które nie spełniają tych warunków :)

Opublikowano

ja x-lander bym nie kupił Znajomi mieli ja żeby go zapakować do mojej a4 musiałem gnoja rozebrać do zera żeby zmieścił ,a moje Jedo dwa ruchy przy składaniu i siedzi bez wyjmowania kół

Opublikowano
ja x-lander bym nie kupił Znajomi mieli ja żeby go zapakować do mojej a4 musiałem gnoja rozebrać do zera żeby zmieścił ,a moje Jedo dwa ruchy przy składaniu i siedzi bez wyjmowania kół

Dlatego miałem Navingtona ;)

Opublikowano

I jest już okazja żeby dziabnąć piwko :kox:

Opublikowano

Patryk jakie springi miałeś w srebrnej ?

Opublikowano

-40

Opublikowano

Firmę kojarzysz ?

Opublikowano

niestety

Opublikowano

Buuu, bo już mnie wk***ia wóz drabiniasty i trza coś zmienić:decayed:

Opublikowano

To po zwoju ciach

Opublikowano

Nie no bez druciarstwa :P szukam jeszcze 1be, ale ciężko z tym do mojego motoru.

Opublikowano

Bielik propos wózka jak Żaneta sie odezwie z Rumunii to podpytam bo nie pamietam ale mieliśmy jakiś pl , tani i z jakimiś nagrodami wózka roku czy cos w tym stylu ...ale oczywiscie z neta , zapomnij o sklepach na miejscu

Opublikowano
Bielik propos wózka jak Żaneta sie odezwie z Rumunii to podpytam bo nie pamietam ale mieliśmy jakiś pl , tani i z jakimiś nagrodami wózka roku czy cos w tym stylu ...ale oczywiscie z neta , zapomnij o sklepach na miejscu

Ja kupywałem w Mama i Ja i jakoś tak strasznie nie przepłaciłem. A w Elblągu faktycznie troche nędza :)

Bielik jedź z kobietą do Mama i Ja do 3city i niech sobie pojeździ różnymi wózkami po sklepie, sprzedawca pokaże co i jak ze składaniem itp itd. A później będziesz szukał necie i tyle.

Opublikowano

Ja kupywałem w Mama i Ja i jakoś tak strasznie nie przepłaciłem. A w Elblągu faktycznie troche nędza :)

Bielik jedź z kobietą do Mama i Ja do 3city i niech sobie pojeździ różnymi wózkami po sklepie, sprzedawca pokaże co i jak ze składaniem itp itd. A później będziesz szukał necie i tyle.

Czasem cos cos mądrego mu sie uda sklecić :wink:

Opublikowano

Bo na trzeźwo

Opublikowano

wczoraj zjeździliśmy cały gdańsk. ja mam za słabe nerwy na takie rzeczy. za dużo tego.

w mama i ja chcieliśmy kupić łóżeczko ale sprzedawczyni robiła łachę że w ogóle się nami zajmowała i nie wzięliśmy niczego.

Opublikowano

łóżeczko i inne graty można tanio wyrwać w tym sklepie koło Nomi w Elblągu - dostajesz kartę stałego klienta i rabat :decayed:

Opublikowano
stanąłem dzisiaj (w końcu) przed zakupem wózka dla dzieciaczka. w sklepach można dostać oczo pląsu. każdy sprzedawca zachwala inna markę i wyczuwam że mają przygotowane regułki do produktu za który mają największą prowizje.

więc takie pytanie lub prośba. może macie jakieś uwagi i spostrzeżenia z autopsji na temat wózków. na co zwrócić uwagę może nawet na jaką markę itp.

a jak już dojdzie do kupna to zabiorę ze sobą DZIADKA na oględziny :polew:

Nie będę ci mówił jaki ale raczej podpowiem jak do tego podejść z praktycznego względu. Odpowiedź sobie na pytanie kiedy dziecko planowo ma się urodzić i na ile ci posłuży głęboki wózek - po niespełna 10 miesiącach dziecko bardzo stabilnie siedzi (zaczyna siadać najczęściej mając 7-8 m.) a ok. 12 miesiąca raczej już tupta na nóżkach wiec moim zdaniem jeśli szukasz wózka głębokiego na okres jesień-zima-wiosna to kup typowego średniaka byle by ci tam jakieś gadżety pasowany - kobiecie głównie kolory - po prostu byle by nie przepłacać ewentualnie rozejrzyj się za drogim markowym modelem w używce - po jednym dziecku spokojnie się nada na te parę miesięcy. Szykuj za to nie małą kasę na następny wózek - by latem 2015 fajnie pośmigać i tu mogę ci polecić Inglesinę Zippy ŚWIAT WÓZKÓW - sklep internetowy oferujący WÓZKI DZIECIĘCE 2014: INGLESINA - ZIPPY spacerowy 2012 - kolor FIORDILATTE - 1szt. ten wózek posłuży ci i 3 sezony jak będzie potrzeba - u nas przeżył obie córki i potem znajomi wozili syna, dalej nie wiem co się z wózkiem stało... drugi wózek musi być trwały, poręczny, zwrotny i lekki.

Podobnie podejdz do fotelika - malutkiemu dziecku (tym bardziej zimą) raczej będziesz ograniczał wożenie a po krótkim czasie będzie trzeba kupować już następny.

---------- Post dopisany at 13:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ----------

Czasem cos cos mądrego mu sie uda sklecić :wink:

Zgadza się w Gdańsku dwa najlepsze sklepy są na:

ul. Jaśkowa Dolina (trochę schowany za drzewami po prawej jadąc od obwodnicy) - jak mi się zdaje filia tego sklepu jest właśnie w Elblągu z tyłu Nomi (o tym co pisze Bartek) z tym że nie ma co tych sklepów porównywać ... ilość asortymentu a i chyba cenami potrafiły się różnić.

drugi na Grunwaldzkiej - po prawej za salonem Skody a przed skrętem w prawo w stronę Praktikera.

w tych sklepach nie koniecznie musisz kupić ale pomacasz i sprawdzisz naocznie produkty - wózki tam na Grunwaldzkiej w Gd. jak pamiętam mieli w dobrych cenach bo też tam kupiliśmy

Opublikowano
łóżeczko i inne graty można tanio wyrwać w tym sklepie koło Nomi w Elblągu - dostajesz kartę stałego klienta i rabat :decayed:

cenna uwaga :wink:

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

no właśnie takimi samymi kryteriami się kierujemy z dorotą jak opisuje Adadur i RAfi.

nam na Matarni kobieta w Smyku poleciła jakąś nową polską firmę Baby Design i powiem szczerze że przypadł mi do gustu ( dorocie również )

Wózek 2w1 Baby Design Lupo Comfort 2014/2015 (spacerówka +gondola) KURIER GRATIS [id18224] - 1359*zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2013 i 2014 w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z Fotelikiem 2014 i Najpiękniejsze Meble do Pok

z tym że nie chcę kupić jakiegoś dziada który po roku się rozpadnie i wolę parę groszy dołożyć i kupić coś sprawdzonego. a z drugiej strony nie dam się zwariować i nie kupię wózka za 3 tyś bo to gruba przesada. nosidełko owszem powinno być super ale nie będę płacił za firmę itp. choć w każdym sklepie i na stronach internetowych polecają Maxi Cosi i sam nie wiem co o tym myśleć.