Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziadek byłem u tego marcina ale powiem szczerze że trochę mnie zbył. powiedział że zawsze robi najlepiej jak potrafi i wszystkich klientów traktuje tak samo ( że niby na najwyższym poziomie ). :kwasny:

nie wiem czy miał zły dzień czy o co mu chodziło. :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ----------

Buszek poznałem ostatnio Twojego szwagra. przychodzi do mnie do roboty na moje miejsce. w porządku gościu.

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 428,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dziadek byłem u tego marcina ale powiem szczerze że trochę mnie zbył. powiedział że zawsze robi najlepiej jak potrafi i wszystkich klientów traktuje tak samo ( że niby na najwyższym poziomie ). :kwasny:

---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ----------

Buszek poznałem ostatnio Twojego szwagra. przychodzi do mnie do roboty na moje miejsce. w porządku gościu.

Spoko , dzieki zobaczymy jutro jak mu to wychodzi :wink:

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

A gdzie ty teraz robisz ?

Opublikowano

Właśnie miałem pytać. Łukasz oco kaman znalazłeś sobie mówią robotę

Opublikowano

Podjade chyba jutro zobaczyc:wink:

Opublikowano
Podjade chyba jutro zobaczyc:wink:

daj znać jak będziesz to może się wybiorę z tobą

Opublikowano

Za godzine mam miec vin.

Jak bedzie ok to kumpel wyplaca kaske i jutro skoczymy moze,albo w niedziele jak sie da.:wink:

Opublikowano
Za godzine mam miec vin.

Jak bedzie ok to kumpel wyplaca kaske i jutro skoczymy moze,albo w niedziele jak sie da.:wink:

podejrzewam że nie dostaniesz VIN-u jak ci od razu nie dał - przerabiałem takie gadki " jestem w parku z dzieckiem , jak wrócę to wyślę" itp ... no ale żebym się mylił :wink:

Opublikowano
Właśnie miałem pytać. Łukasz oco kaman znalazłeś sobie mówią robotę

a no znalazłem coś innego. w sumie to samo się znalazło. idę na wózek widłowy.

we wtorek Patryku jak się uda to ostatni raz się zobaczymy na "naszej" bazie. w środę zaczynam nowy rozdział w nowej firmie.

---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ----------

Spoko , dzieki zobaczymy jutro jak mu to wychodzi :wink:

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

A gdzie ty teraz robisz ?

normalnie aż się stresuje. mam wielką nadzieje że zrobi dobrze. bo jak nie to jak ja Ci się na oczy później pokaże :facepalm:

Opublikowano

Pierwsze L4 od nie pamietam kiedy jakoś nudno w domu ,a od 20 idę do nowej roboty . Czekałem 5 lat na miejsce aż wreszcie telefon ze jest wolny wakat:banan:

Opublikowano
Pierwsze L4 od nie pamietam kiedy jakoś nudno w domu ,a od 20 idę do nowej roboty . Czekałem 5 lat na miejsce aż wreszcie telefon ze jest wolny wakat:banan:

gratulacje - 3 city?

Opublikowano

Tak do Gdyni do portu.Naresczcie zobaczę co to normalny pracodawca

Opublikowano

super :kox:

Opublikowano

taaaa...?

Opublikowano

Co taki zdziwiony :decayed: . To nie polska firma :wink:

Opublikowano
Co taki zdziwiony :decayed: . To nie polska firma :wink:

Zatrudni cię pl firma , w/g kodeksu pracy polskiego , tu bedzie płacić podatki itp wiec Patryk oby było tak jakbyś ty chciał ... Ale Wiesz ja tez pracuje w zagranicznej firmie ale zarządzają nią Polacy :kwasny:

Opublikowano

Dobrze znam szefa i wszystkich pracowników dlatego jestem spokojny .