Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlatego chciałem by koledzy się dogadali :drunk::drinks:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dla mnie loozik ja tylko chciałbym znać czcionkę to mogę coś pomieszać, wiec voytek80 możesz podzielić się czcionka :tongue4: a z tych 3 prób to 1 najlepsza, racja bo taka przejrzysta :) a co do marudzenia to mi to nie przeszkadza praca zbiorowa jest najlepsza :>

Opublikowano

dodajcie może tylko ramkę i zobaczymy

Opublikowano

ok to ja udostępniam moje zdjęcie do dodania ramki

http://rapidshare.com/files/183054495/123.jpg.html

czcionka nazywa się Old English Text MT oczywiście pisownia bez polskich liter

Opublikowano

Panowie od ramek (patrykbor, lifter, xbuhhx, kbibi) . wpłaciłem za 10 szt. 78,80zł.

Zbliżają sie do 200 sztuk więc długo nie powinniśmy czekać.

Jak możecie/chcecie wpłacić na konto przez neta to dajcie znać na PW podeśle dane, jak nie to na spocie.

Przy przelewie wychodzi dokładnie: 15,76zł na spocie nie chcę się bawić w groszówki wieć 16zł ;)

Opublikowano

16c110b1c7cfe511.jpg

coś takiego spłodziłem :tongue4: za uprzejmością kolegi voytek80 :)

abadur co do ramki ramki to można przy odbiorze? tak myśle że było by wygodnie :)

Opublikowano

16c110b1c7cfe511.jpg

adadur co do ramki ramki to można przy odbiorze? tak myśle że było by wygodnie :)

No i jest OK!!!

Tylko czemu fotka zjechała z jakością (ostrością), porównaj z propozycją nr.1 voytek80: http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_zulawskie_niedziela_28xii_godz_1600_info_pierwszy_post-t8394.0.html;msg658069#msg658069

Co do ramek to pisałem jak komu wygodnie.

Opublikowano

logo za***iste... bez uwag

Opublikowano

6ecd1bba3aa5fdd1.jpg

______

poprawione ;) a co do wielkosci to zrobilem takie małe żeby każdy mogł sobie też na dole ustawić jak coś :tongue4:

Opublikowano

Fatycznie fajny obrazek nam wyszedł ale...

dalej coś z jakością nie tak bo porównuję z propozycją nr.1 voytek80: http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_zulawskie_niedziela_28xii_godz_1600_info_pierwszy_post-t8394.0.html;msg658069#msg658069

i tam mi to jakoś lepiej wygląda. Może voytek80 nie tą fotkę bazową ci podesłał?

Opublikowano

82b62804ca7cfb7e.jpg

szkoda własnie że wysłał mi tak jakby gotowy projekt w postaci .bmp a nie w .pdf tyle moge z jego zdjęcia zrobić :mysli:

a co do mojego zdjecia to stracilo widocznie na jakosci przy zmniejszeniu i ja zrobilem troche za mdłe kolory :tongue4:

Opublikowano

82b62804ca7cfb7e.jpg

szkoda własnie że wysłał mi tak jakby gotowy projekt w postaci .bmp a nie w .pdf tyle moge z jego zdjęcia zrobić :mysli:

a co do mojego zdjecia to stracilo widocznie na jakosci przy zmniejszeniu i ja zrobilem troche za mdłe kolory :tongue4:

a no wysłałem Tobie gotowy projekt w formacie jpg. bo miałeś dodać tylko ramkę :naughty:

jeśli będzie taka potrzeba to prześlę zdjęcie w formacie do PS CS

może niech wszyscy wypowiedzą się na temat projektu i ostatecznie poprawimy projekt[br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 17:36_________________________________________________

16c110b1c7cfe511.jpg

abadur co do ramki ramki to można przy odbiorze? tak myśle że było by wygodnie :)

ale to nie jest obrazek który Tobie przesłałem :no:

Opublikowano
:good::good::good::good:
Opublikowano
  • Autor

gites majonez :wink4::decayed:

Opublikowano

projekt jest :good: :oklaski: :banan:

tylko jakość nam gdzieś się pogubiła

Opublikowano
  • Autor

to dawać projekt "JAKOŚĆ" i jedziem z koxem do pierwszego posta :decayed: Róbcie od razu taką wielkość "żeby było dobrze" :decayed:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2009, 20:36_________________________________________________I jak ?? :naughty: Może szerszy, czy tak jest ok ? :mysli:

Opublikowano

Siema pany po długiej przerwie :decayed: . Ale się tu zmieniło :evil::kox: fotki :shocked:

Opublikowano

Siema pany po długiej przerwie :decayed: . Ale się tu zmieniło :evil::kox: fotki :shocked:

jak tam nowy termostat w trasie się spisał?
Opublikowano

Elegancko :tongue4: tylko radio mi wysiadło :wallbash: grom wie czemu zgasiłem samochód i już nie działało 400 km jechałem bez radia ,a bezpieczniki całe :mysli: . I jeszcze jedno Karpacz w zimę dziura za***ana DECHAMI i to podwójnie 18godzina i wszystko pozamykane :thumbdown:

Opublikowano

A jaką temp. trzymał?