Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc problem wżerów dotyczy każdego. dobry pomysł żeby lekko zeszlifować końcówki szlifierką

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurna coś mnie naszło ... na to będę chciał się wybrać:

http://www.a4-klub.pl/smf/26_29_czerwca_2009_mikolajki_wm_rajd_polski_eliminacja_ms_wrc-t68684.0.html

Zobaczyć takich kierowników jak Loeb czy Solberg w akcji hmmm :evil:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/26_29_czerwca_2009_mikolajki_wm_rajd_polski_eliminacja_ms_wrc-t68684.0.html

Pogadamy na spocie :kox:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 10:31_________________________________________________Ale wy zapracowani :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

ADAŚ tylko stań po odpowiedniej stronie zakrętu :naughty: - szkoda bo mnie nie będzie...[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 16:36_________________________________________________

16 :tongue4:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 19:09_________________________________________________A mi się dzisiaj nudziło i proszę Adam teraz ty :gwizdanie:

b39b531f70eb4d14m.jpg

:good: :good: :good:

chłopaki z wymianą kierownicy będzie łatwiej :naughty: bo dostaję samą poduszkę... więc tylko wyciągnąć i wsadzić wraz z modułem...

apropos obszywają gdzieś ładnie bez zdejmowania? czy zawsze trzeba ściągać?

Opublikowano

na za szpitalem woj. jest facet co obszywa .Ato multi nie zakładasz :kox:

Opublikowano

No właśnie przez ten ped życiowy to człowiek " chamieje" nawet nie ma czasu poczytać co tam za usterki sie zdarzają innym itp. .bo u mnie jakoś sie kręci bez większych problemów i może dlatego nie zaglądam .pozdrawiam wszystkich i czekam na nastepny termin zlotu ,bo teraz nici. ale na zdjęciach jestem chyba z 2007 .zróbcie teraz i pokażcie.

Opublikowano

na za szpitalem woj. jest facet co obszywa .Ato multi nie zakładasz :kox:

Patryk... pytam o obszycie bo nie będę miał skóry...

mówię że łatwy montaż bo sama poducha... więc jak nie będę miał multi??

Multi jest w poduszce... :tongue4: + moduł pod tym[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:03_________________________________________________

No właśnie przez ten ped życiowy to człowiek " chamieje" nawet nie ma czasu poczytać co tam za usterki sie zdarzają innym itp. .bo u mnie jakoś sie kręci bez większych problemów i może dlatego nie zaglądam .pozdrawiam wszystkich i czekam na nastepny termin zlotu ,bo teraz nici. ale na zdjęciach jestem chyba z 2007 .zróbcie teraz i pokażcie.

Panie Andrzeju - zapraszamy... pewnie jeszcze pod koniec marca coś się zmontuje...

Opublikowano

tylko nie 28 03 bo pracuję.Każdy inny termin pasi a jak nie to Kwiecień. A te pan to już sie dzisiaj nie używa., ha ha. See you

Opublikowano

UL. Łukasińskiego na przeciwko elektryka samochodowego jest gość co obszywa kierownice :cool1:

A co do kiery Grzesiu porąbało mi się z trójramienną :rolleyes:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:20_________________________________________________

tylko nie 28 03 bo pracuję.Każdy inny termin pasi a jak nie to Kwiecień. A te pan to już sie dzisiaj nie używa., ha ha. See you

Zaglądaj częściej a jak coś to pw pójdzie :evil:

Opublikowano

no cóż... nie to żebym specjalnie postarzał :polew:

będziemy pamiętać o 28cim...[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:22_________________________________________________

UL. Łukasińskiego na przeciwko elektryka samochodowego jest gość co obszywa kierownice :cool1:

A co do kiery Grzesiu porąbało mi się z trójramienną :rolleyes:20:20

ciekaw jestem czy na żywca robią... i koniecznie siwą :kox:

Opublikowano

zawsze można podjechać i zapytać

ponoć facet jest nie zły :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 20:27_________________________________________________poszło pw :tongue4:

Opublikowano

Grzesiu to zapodaj podgrzewanie pod skórką :gwizdanie: :dance::punk:

Opublikowano

no chyba sobie pod pierdy podłączę :>

modułu od podgrzewania kierownicy nawet jeszcze nie widziałem a co dopiero dostać... i pewnie z fotelami działa a u mnie nie ma grzanych...

Opublikowano

modułu od podgrzewania kierownicy nawet jeszcze nie widziałem a co dopiero dostać... i pewnie z fotelami działa a u mnie nie ma grzanych...

Nie no ja poważnie wiesz jaki to bajer ;)

Opublikowano

Rozbierz czajnik bezprzewodowy :polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:05_________________________________________________Panowie trochę się rozgadajcie :kox:

Opublikowano

Rozbierz czajnik bezprzewodowy :polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:05_________________________________________________Panowie trochę się rozgadajcie :kox:

a co? nudzisz się? czy statystyki słabe :polew: ... no dobra żartowałem

Opublikowano

nudy :kwasny:

Dzisiaj wydech poprawiłem

Opublikowano

my się dzis z adadur'em moim zlomem bawilismy :tongue4: jak chcesz mozesz mi taki wydech zrobic :decayed:

Opublikowano

A stać cię :kox:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 21:33_________________________________________________Aha za wżery nie odpowiadam :naughty: