Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i wszystko jasne :decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Buszek powiem Ci przygotuj trochę więcej kasy, mają tam tyle ciekawych produktów że na środku do klimy sie raczej nie skończy ;)

Opublikowano

adadur narazie musze tam pojechac czekam az tata wolny czas znajdzie mi zalezy na tym tygodniu :disgust: a co do kasy to wątpie teraz szukam noclegu na środe-czwartek bo jak felgi przyjda to mnie mama zakatrupi :polew: ze nie mam na co kasy wydawac :decayed:

Opublikowano

Jeszcze felgi nieprzyszły :decayed:

Opublikowano

musze zaskoczyc :decayed: przyszla jedna paczka czekam jeszcze na dwie :decayed: bo w 3 paczkach wysyła ale są :kox: jak beda to wpadaj :decayed: chyba ze chcesz zobaczyc ta jedna :>

Opublikowano

musze zaskoczyc :decayed: przyszla jedna paczka czekam jeszcze na dwie :decayed: bo w 3 paczkach wysyła ale są :kox: jak beda to wpadaj :decayed: chyba ze chcesz zobaczyc ta jedna :>

a teraz nie uczysz się do matury :mysli:

Opublikowano

uczę uczę ale powtórkę tez lektur na kompie :tongue4: ile można zakuwać matura to to co sie nauczyłem przez 4 lata a nie w ostatnim tygodniu :decayed:

Opublikowano

uczę uczę ale powtórkę tez lektur na kompie :tongue4: ile można zakuwać matura to to co sie nauczyłem przez 4 lata a nie w ostatnim tygodniu :decayed:

to daj cynka kiedy można zajechać jutro :gwizdanie:

Opublikowano

mi dzisiaj wyjazd do Gdańska wypadł ale też tak z partyzanta że zapomniałem o sklepie :disgust:

Opublikowano

mi dzisiaj wyjazd do Gdańska wypadł ale też tak z partyzanta że zapomniałem o sklepie :disgust:

:bicz3: :bicz3: :naughty:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 19:52_________________________________________________

Adam jak tam pogoda wypada w sobotę :mysli:

Opublikowano

Jak widzisz sie poprawia - a łikędu jeszcze nie obejmuje

Opublikowano

Buszek teraz na jakiś spocik masz przyjeżdżać na zimowych kołach bo ku..a nie moge przeżyć tej ceny :wallbash: :wallbash: :wallbash: se teraz w brodę pluje że ich nie kupiłem ;(

Opublikowano

a jakie kołeczka kupił , jakiś link,foto?

Opublikowano

no Patryk ja sie nie dziwie :decayed: ale jeszcze raz wielkie dzięki :decayed: teraz jeszcze do tych musze oponki a moje idą na sell :tongue4: nie chcesz kupić? masz pierwszeństwo jak cos :decayed:

voytek80 new foty w moja a4 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_akn_moj_srodek_lokomocji_p_new-t54351.0.html

Opublikowano

teraz odstawiam używki i zbieram na felunek :naughty:

Opublikowano

hehehe :decayed: to teraz ja pomagam szukac for you :polew:

Opublikowano

no nie moje wymarzone fele zakupiłeś jak mogłeś :wallbash: , też na takie choruje , kumpel ma takie w A8 , wyglądają bosko

Opublikowano

hehehe :decayed: to teraz ja pomagam szukac for you :polew:

sam se znajdę :tongue4: i tańsze :naughty:

tak na serio to narazie to walka z działką nad jeziorem jest priorytetem jest muszę goście przycisnąć czy będzie już mija czy za 2 lata np. mnie wygoni :cool1:

Opublikowano

a za ile je wychaczyłeś jeśli można wiedzieć?