Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Adam to chcesz cb czy nie Zadzwonie i pogadamy, powiesz ile z tym zachodu będzie.
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l jak tam zakupki na jutro poczynione - ja mam 10 piwek żonka 5 w tym dwa karmi
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l jak tam zakupki na jutro poczynione - ja mam 10 piwek żonka 5 w tym dwa karmi ja z Grześkiem Jaśka na pól dajemy
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l jak tam zakupki na jutro poczynione - ja mam 10 piwek żonka 5 w tym dwa karmi ja z Grześkiem Jaśka na pól dajemy rozumiem że tego 5 litrowego
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l no chłopaki miłej zabawy tam jutro życze i pozdrowienia ze śląska zapierdzielalem z jakims audi a4 b7 z Olsztyna cala trase poki mi antena nie odpadla
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l moim sreberkiem jeździły tylko 3 osoby ja , ty i moja żona i nikt jaj już nie ujeżdzi [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 22:25_________________________________________________ no chłopaki miłej zabawy tam jutro życze i pozdrowienia ze śląska zapierdzielalem z jakims audi a4 b7 z Olsztyna cala trase poki mi antena nie odpadla mówiłem zmień
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l moim sreberkiem jeździły tylko 3 osoby ja , ty i moja żona i nikt jaj już nie ujeżdzi [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 22:25_________________________________________________ no chłopaki miłej zabawy tam jutro życze i pozdrowienia ze śląska zapierdzielalem z jakims audi a4 b7 z Olsztyna cala trase poki mi antena nie odpadla mówiłem zmień a szkoda gadac ale tam wypijcie zdrowie moje ja jutro waszego na weselu tez nie omieszkam hehehe
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Baw się chłopaku do rana ... no i chyba świadectwo masz do opicia co?
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l Baw się chłopaku do rana ... no i chyba świadectwo masz do opicia co? i jeszcze matura będzie
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l no świadectwo juz tak Wy tam tez do rana sie bawcie nastepny taki zlot tez jade a maturke to z wami tez obleje don't worry jak zdam
Opublikowano 24 Kwietnia 200917 l no świadectwo juz tak Wy tam tez do rana sie bawcie nastepny taki zlot tez jade a maturke to z wami tez obleje don't worry jak zdam spoko jak nie zdasz to my Ci już pomżemy ją oblać tak czy inaczej
Opublikowano 25 Kwietnia 200917 l No Panowie godnie reprezentować Elbląg mi tu proszę i całą relację ze zlotu na kamerce uwiecznić Miłej zabawy........