Buszek Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 GRazny ale zawsze mozna u jarko zamowic tez inne mysle ze by wyslal w jednej przesylce wiec tak pytam
lifter Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 GRazny ale zawsze mozna u jarko zamowic tez inne mysle ze by wyslal w jednej przesylce tongue4 wiec tak pytam decayed to ja poproszę http://www.a4-klub.pl/smf/tshirt_meski_fruit_of_the_loom_black-t78776.0.html w rozmiarze L. rozliczymy się w piątek na spocie
Buszek Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 GRazny ale zawsze mozna u jarko zamowic tez inne mysle ze by wyslal w jednej przesylce tongue4 wiec tak pytam decayed to ja poproszę http://www.a4-klub.pl/smf/tshirt_meski_fruit_of_the_loom_black-t78776.0.html w rozmiarze L. rozliczymy się w piątek na spocie moze byc tak ze byly by dopiero po spocie bo ja biore tą nową jakąś i bedzie szla jedna paczka dalej bys sie pisal? podzucil bym Ci przy okazji ją wtedy czy gdzies na miescie
lifter Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 moze byc tak ze byly by dopiero po spocie bo ja biore tą nową jakąś i bedzie szla jedna paczka dalej bys sie pisal? podzucil bym Ci przy okazji ją wtedy czy gdzies na miescie spoko. przy okazji. może przyjedziecie na spot do Pasłęka. Nad jeziorkiem jest parking i spokojnie się na nim zmieścimy. Później możemy jechać do pizzeri na starym mieście serdecznie zapraszam z parkingu PWSZ do pasleka jest 20km
Patrykbor Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 moze byc tak ze byly by dopiero po spocie bo ja biore tą nową jakąś i bedzie szla jedna paczka dalej bys sie pisal? podzucil bym Ci przy okazji ją wtedy czy gdzies na miescie spoko. przy okazji. może przyjedziecie na spot do Pasłęka. Nad jeziorkiem jest parking i spokojnie się na nim zmieścimy. Później możemy jechać do pizzeri na starym mieście serdecznie zapraszam z parkingu PWSZ do pasleka jest 20km :gwizdanie: jak pogoda by dopisała to by kobitki zabrał
GRazny Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 moze byc tak ze byly by dopiero po spocie bo ja biore tą nową jakąś i bedzie szla jedna paczka dalej bys sie pisal? podzucil bym Ci przy okazji ją wtedy czy gdzies na miescie spoko. przy okazji. może przyjedziecie na spot do Pasłęka. Nad jeziorkiem jest parking i spokojnie się na nim zmieścimy. Później możemy jechać do pizzeri na starym mieście serdecznie zapraszam z parkingu PWSZ do pasleka jest 20km :gwizdanie: jak pogoda by dopisała to by kobitki zabrał kiedy? Patryk: http://www.allegro.pl/item625407474_olbrzymia_lodowka_turystyczna_samochodowa.html
lifter Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 jak pogoda by dopisała to by kobitki zabrał rolleyes zapraszam. spot w Pasłęku to zawsze jakieś urozmaicenie.Buszek może jakaś sesja fotograficzna w nowej scenarii
Patrykbor Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 jak pogoda by dopisała to by kobitki zabrał rolleyes zapraszam. spot w Pasłęku to zawsze jakieś urozmaicenie.Buszek może jakaś sesja fotograficzna w nowej scenarii Grazny nowy aparat weźmie :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 w piątek zamiast spotu w elblągu dla mnie OK... jak reszta? lodówki na razie oglądam...
lifter Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 dla mnie OK... jak reszta? ciesze sie ze pasuje :) resztę tez zapraszam
Patrykbor Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 na wyjazd szukasz ? Byłem dzisiaj w Auchanie i tam fajne były do 400 pln [br]Dopisany: 09 Maj 2009, 20:32_________________________________________________ dla mnie OK... jak reszta? ciesze sie ze pasuje :) resztę tez zapraszam jade też jakiegoś grilla sie może zrobi
GRazny Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 na wyjazd szukasz ? Byłem dzisiaj w Auchanie i tam fajne były do 400 pln 45 litrów? ale i tak raczej wezmę 32 litry...
Patrykbor Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 na wyjazd szukasz ? Byłem dzisiaj w Auchanie i tam fajne były do 400 pln 45 litrów? były spore [br]Dopisany: 09 Maj 2009, 20:36_________________________________________________ja chyba odpadam ze spota ;( k**wa pierwszy raz Moja Aga chce jechać na działkę
lifter Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 grilla sie może zrobi mysli można i grilla. w parku ekologicznym sa chaty wiaty biesiadne.
Patrykbor Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Będę jechał na działkę to zajadę do was chociaż się przywitać
lifter Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 zajadę do was mam nadzieje że zostaniesz. gdzie masz działkę?
Buszek Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 lifter pisalem z jarko i koszulki i tak by wyslal dopiero w nastepna sobote wiec jak cos to byly by pewnie po spocie dopiero nastepny tydzien wes kase na zlot a ja Ci podrzuce czy na pwsz czy gdzies jak przyjdzie koszulka, co do pleneru w pasłęku i spota myśle ze można cos wykminic tylko chyba nie ten spot a kolejny bo to wiadomo wiecej fur i zeby wiecej osob pasowalo
Rekomendowane odpowiedzi