GRazny Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 to kiedy koniec remontu [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 20:06_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/najlepsze_na_rynku_ramki_pod_tablice_rejestracyjna_i_edycja-t71070.15.html Czytaliście może by naklejki na ramki grupowo kupił pierd.... nie robię :> jak się znajdzie czas :gwizdanie: a po co Ci naklejki?
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 z nickiem naklejki a jak nie umiesz kłaść kafelek to ci mogę pomóc [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 20:23_________________________________________________a jutro co rezerwować taksówki
GRazny Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 z nickiem naklejki a jak nie umiesz kłaść kafelek to ci mogę pomóc [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 20:23_________________________________________________a jutro co rezerwować taksówki nie chodzi o kładzenie... chodzi o skucie jednej kafelki a pozostawienie wszystkich naokoło... i takich placków jest parę... wydłubywanie fugi i takie tam przyjemne rzeczy... a z tymi taksówkami to rzeczywiście - ciężko bez kierownicy będzie... no ale jak mówiłem jestem zmęczony
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Jeżeli chodzi o kucie kafli to rożnie bywa zależy kto kładł ja u kolesia jak zbijaliśmy chyba trzy to spadło 8 . Musisz być delikatny jak z kobita . A co do taksówki chodzi mi może byśmy zrobili se jakiegoś mokrego spota samochód zawsze możesz zostawić ale nie nalegam :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 u mnie niestety kafle położone fachowo bo szwagier robił... jednego zbijałem prawie godzinę... prawie po milimetrze... A co do taksówki chodzi mi może byśmy zrobili se jakiegoś mokrego spota samochód zawsze możesz zostawić ale nie nalegam toć możem na mokro... co kupić? i co na to Adaś
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 to zadzwoń do niego i się dogadaj przecież sami nie będziemy pić ale jakieś 0,7 chyba że po piwku :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 A co do taksówki chodzi mi może byśmy zrobili se jakiegoś mokrego spota samochód zawsze możesz zostawić ale nie nalegam :gwizdanie: ja tam sie nie narzucam ale jakbyscie potrzebowali pomocy to adam moj numer ma
GRazny Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 to zadzwoń do niego i się dogadaj przecież sami nie będziemy pić ale jakieś 0,7 chyba że po piwku :gwizdanie: do jutra przeczyta... ze mnie pijak żaden - wręcz abstynent... ale czemu nie...
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 A co do taksówki chodzi mi może byśmy zrobili se jakiegoś mokrego spota samochód zawsze możesz zostawić ale nie nalegam :gwizdanie: ja tam sie nie narzucam ale jakbyscie potrzebowali pomocy to adam moj numer ma a nie możesz na piechotę przyjść masz niedaleko :naughty:
GRazny Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 A co do taksówki chodzi mi może byśmy zrobili se jakiegoś mokrego spota samochód zawsze możesz zostawić ale nie nalegam :gwizdanie: ja tam sie nie narzucam ale jakbyscie potrzebowali pomocy to adam moj numer ma dla mnie spoko... tylko nie wiem co Patryk na to... no i jego połowica :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 ja tam abstynent jestem chodzi ze wrazie czego po co po taxi dzwonic kumpli sie od czegos ma przeciez
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 Kiedyś to trza nasze panie poznać razem zeby w kaletce sie nie wstydziły :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 20:56_________________________________________________ ja tam abstynent jestem chodzi ze wrazie czego po co po taxi dzwonic kumpli sie od czegos ma przeciez aj tam głupoty gadasz
Buszek Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 jak co tylko proponuje pozawozic was moge wiec dzwonic smialo, jak bedziecie robic kierownice to tez moge na harpa sie wbic jak nie przeszkadzal bym ze tak powiem popatrzec i ktos by mi wytlumaczyl gdzie sie odrazu przeplywomierz znajduje
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 to wpadaj wiesz gdzie mieszkam do garazu trafisz o 18 [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 21:01_________________________________________________A tak z ciekawości się zapytam grze mamy zamiar pić Jak w polskim warsztacie czyli w warsztacie Stół tam jest Czy jak kulturalni ludzie w domu po robocie I jeszcze jedna opcja jak w domu do może Zony weźmiecie i dzieci sprzedacie teścikom
GRazny Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 to wpadaj wiesz gdzie mieszkam do garazu trafisz o 18 [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 21:01_________________________________________________A tak z ciekawości się zapytam grze mamy zamiar pić Jak w polskim warsztacie czyli w warsztacie Stół tam jest Czy jak kulturalni ludzie w domu po robocie I jeszcze jedna opcja jak w domu do może Zony weźmiecie i dzieci sprzedacie teścikom Patryk - nie przesadzaj... jasne że w warsztacie...
Buszek Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 dobre to pytanie bylo sluchajta ja podrzuce mame tylko na 19 do pracy i przed 19 jakbym tam wparowal mala demolke wam zrobil ile tam mysliciec siedziec nad autem? a ktos wspominal o tym smarze milo by bylo jakbym na kapke do drzwi tez sie zalapal
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 to wpadaj wiesz gdzie mieszkam do garazu trafisz o 18 [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 21:01_________________________________________________A tak z ciekawości się zapytam grze mamy zamiar pić Jak w polskim warsztacie czyli w warsztacie Stół tam jest Czy jak kulturalni ludzie w domu po robocie I jeszcze jedna opcja jak w domu do może Zony weźmiecie i dzieci sprzedacie teścikom Patryk - nie przesadzaj... jasne że w warsztacie... nie przesadzam tylko zaraz żebym nie wyszedł na jakiegoś fajansa że ludzi do domu nie wpuszcza [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 21:38_________________________________________________ dobre to pytanie bylo sluchajta ja podrzuce mame tylko na 19 do pracy i przed 19 jakbym tam wparowal mala demolke wam zrobil ile tam mysliciec siedziec nad autem? a ktos wspominal o tym smarze milo by bylo jakbym na kapke do drzwi tez sie zalapal powinniśmy jeszcze siedzieć ale w drugim garażu nie tym pod domem
Buszek Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 czyli jak podjezdzac od strony beniowskiego czy tam od frontu domu?
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 od Beniowskiego będziesz widział [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 21:43_________________________________________________a i może słyszał
Buszek Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 spoko to ja juz zwijam i wpadne jutro milej nocki
Rekomendowane odpowiedzi