Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki zestaw klocków i tarcz do S4 B7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, ziolek335 napisał:

A Ty czytasz bez zrozumienia. I to nie jest Twój temat więc się nie podniecaj :) Napisałem swoją uwagę i tyle. Ogarnij się chłopie :banan:

pisz tak zeby mozna było zrozumieć Twój bełkot, sam sie ogarnij

Edytowane przez Dev

Opublikowano

:polew:

Opublikowano
2 minuty temu, ziolek335 napisał:

:polew:

poznać głupiego po śmiechu jego, wygrałeś

Opublikowano

Ty tu szukasz rozrywki czy chcesz pomagać kolegom na forum bo nie rozumiem??? Zakończ temat bo to nie miejsce na twoje emocjonalne problemy :dance:

Opublikowano
12 minut temu, ziolek335 napisał:

Ty tu szukasz rozrywki czy chcesz pomagać kolegom na forum bo nie rozumiem??? Zakończ temat bo to nie miejsce na twoje emocjonalne problemy :dance:

Zawsze pomagam,  i często reaguje jak domorosly internetowy mechanik  wypisuje głupoty na temat który jest mu całkowicie obcy lub ledwo co go polizał. Tutaj na forum doskonale wiadomo co warte są tarcze Ate, a są gówno warte, do tego cena nie odpowiada jakości. Kolega wyżej napisał co założyć zamiast tego reklamowanego przez Ciebie gniota.

Ate to tylko pakowacz, Galfer robi klocki zreszta calkiem przyzwoite a Brembo tarcze. Bylem we włoskiej fabryce Brembo w Curno i widziałem cały cykl produkcyjny, od zlomowiska, huty, hal odlewniczych, obrabiarek, zespołów do cechowania produktow i maszyny pakujace. Tarcze charakteryzują sie tym że biją co zresztą sam juz napisales.

Produkt pierwsza klasa, zwlaszcza dla domoroslych mechanikow ktorzy ślepo sa zapatrzeni w te produkty, ktore mylnie okreslaja jako produkty na.pierwszy montaż co jest kompletna bzdurą.

Opublikowano

Ok fajnie jesteś cool :thumbup1: ale napisałem również, że nie dostatecznie dobrze dotarłem ten zestaw i teraz jest wszystko ok po przetoczeniu tarcz wiec OCB? Zakończmy już bo to nic nie wniesie do tematu.

Opublikowano
7 minut temu, ziolek335 napisał:

Ok fajnie jesteś cool :thumbup1: ale napisałem również, że nie dostatecznie dobrze dotarłem ten zestaw i teraz jest wszystko ok po przetoczeniu tarcz wiec OCB? Zakończmy już bo to nic nie wniesie do tematu.

Docieranie tarcz i klocków to nie docieranie silnika. Wystarczy że te dwa elementy ulozą się wzajemnie, Max 500km jest ok. 

Opublikowano

No wiem kolego. Zrobiłem ok 200 km delikatnie i wychodzi na to, że było to trochę za mało.

• 5 lat później...
Opublikowano

Witam.

Jaki zestaw polecacie na przód tarcze (320mm) + klocki.

Opublikowano
16 godzin temu, Krzychu70 napisał(a):

Witam.

Jaki zestaw polecacie na przód tarcze (320mm) + klocki.

jak głęboka kieszeń ?