nevi Opublikowano 25 Października 2019 Opublikowano 25 Października 2019 Cześć, nabyłem wzmacniacz Hifonics ZXI6000 do którego jest podpięta skrzynia Hifonics ZX12BPI. Całość gra na radiu Pionner DEH S2000UI. W temacie jestem zielony, więc kable są podłączone jakie są a w następnym miesiącu kładę nowe. Na tą chwilę chciałem to jakoś skonfigurować bo czuję, że nie gra tak jak powinno. Na starym wzmacniaczu mogłem sobie w radiu przyciszyc skrzynię przez ustawienia sub. ctrl a teraz nie moge, kręcę zakresem a tuba gra tak jak grała Proszę o pomoc w konfiguracji, co i jak ustawić i czy na pewno to wszystko podłączyłem. Dwa kanały są podłączone do Input Ch1 i Ch2 Podebrałem z innego pionka ale u mnie są identyczne, chociaż chyba nie ma tego s.rtrv. S. Rtrv - 1/2/off HPF Settings: 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 / off [Wszystko w Hz] - opcje -12 / -24 SLA - od -4 do 4 Loudness - off / low / mid / high Sub. w - off / nor / rev [tym mogę włączyć sub, ale nie wiem czy nor czy rev] Sub. w ctrl: 50 / 63 / 80 / 100 / 125 / 160 / 200 [Wszystko w Hz] - opcje: od -24 do +6, -12 / -24 Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi