Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Opony letnie nowe czy używane ? R17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kup nowe lezaki magazynowe w Krispolu. dostaniesz nowe (4letnie) opony z roczną gwarancją za cenę starych (paroletnich) używek.

A wie ktoś ile opona może leżakować? Myślałem że nie więcej niż 36 mies. Może taki leżak jest bardziej niebezpieczny od używki w dobrym stanie?

Opublikowano

co do nowych lezakow to mam nie miłe wspomnienia jak musiałem nagle zahamować(na dwóch kołach :>) to zaliczyłem szlifa przednie koło mi sie uslizneło na czystym asfalcie (latem),te opony sa twardsze przez co sliskie :thumbdown:Ludzie uczą sie na błędach i ja miałem nauczke :kox:

Opublikowano

te opony sa twardsze przez co sliskie :thumbdown:

Na początku napewno będą twarde ale chwilę na nich pojeździ i już powinno być lepiej. Opona się trochę rozjeździ :wink4:

Opublikowano

Pisałem już kiedyś o leżakach i opona odpowiednio przechowywana może być sprzedawana jako nowa do 5lat od jej produkcji pod warunkiem że była odpowiednio przechowywana. Dla niedowiarków podsyłam link z opiniami na ten temat przedstawicieli największych producentów opon.Ja na swoje leżaki dostałem 24m-ce gwarancji i kupiłem po 350pln szt contisport 235/40R18 Y

http://www.opony.com.pl/opinie_ekspertow/opinie_ekspertow.asp?idPytanie=6&show=opinie

Opublikowano

Pisałem już kiedyś o leżakach i opona odpowiednio przechowywana może być sprzedawana jako nowa do 5lat od jej produkcji pod warunkiem że była odpowiednio przechowywana. Dla niedowiarków podsyłam link z opiniami na ten temat przedstawicieli największych producentów opon.Ja na swoje leżaki dostałem 24m-ce gwarancji i kupiłem po 350pln szt contisport 235/40R18 Y

http://www.opony.com.pl/opinie_ekspertow/opinie_ekspertow.asp?idPytanie=6&show=opinie

Myslę ,że opona leżakowana, a jeżdżona to jest jednak różnica.Taki leżak parcieje i co Ci z gwarancji(oddadzą za oponę) jak rorpieprz.. auto bo droga hamowania nie będzie taka lub wyskoczy jakiś balon(ja tak mialęm, opony nówki Continental, model sprzed kilku lat i balon)