Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A5 8W Sportback

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... a więc trafiam do nowego działu, gdzie w zasadzie nie chciałem być mając do niedawna A4 z przekonaniem że A4 klub to nie miejsce dla A5 :). Jak widać po raz kolejny powiedzenie znajduje miejsce do zastosowania " Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" ...

jestem więc, dzień dobry :).

Mój stary wątek z A4 zapoczątkowany pewnie z 10 lat temu w razie gdyby ktoś chciał sprawdzić co było przed to tutaj 

No a teraz do sedna:

Nowy nabytek zakupiony z początkiem tego roku to A5 w pięciu furtkach zwany dumnie przez szpeców z Ingolstadt Sportbackiem.

Fabrycznie z terkotem pod maską mającym do dyspozycji 190 arabów i galopkastą rządzącą się własnymi prawami, czyli autoamtem w wersji S-Tronic popędzającą cztery kółka.

Wyposażenie wersja S-Line in/outside od fabryki ( a jak w niejedym ogłoszeniu można znaleźć to nawet 4xS-Line :)). Reszta o której później to już moja własna folklorystyczna twórczość która jest poniekąd pasją i zamiłowaniem do tych blaszanych zjadaczy siana.

Póki co tylko jedno foto na którym widać cokolwiek z koloru, może się uda coś wkrótce dorzucić ( jak na razie to od pół roku zbieram się aby dołączyć do tego zacnego grona więc pierwszy krok milowy dokonany ).

IMG_1219.jpg

IMG_8186.jpg

IMG_8176.jpg

IMG_8172.jpg

IMG_0378.jpg

IMG_3724.jpg

IMG_3731.jpg

Edytowane przez mumen
Edycja foto

Opublikowano
  • Autor

Edytowane przez mumen
Edycja foto

Opublikowano

Fajna , niech się sprawuje i cieszy .

Edytowane przez mariusz36

Opublikowano

Fajna sztuka , więcej fot prosimy :D

Czy to jest Manhattan grau?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No właśnie te foty ... czasu brakuje żeby umyć :) Ja mam kod lakieru LZ7S jak się nie mylę, to chyba nie jest manhattan grau ...

Opublikowano
20 minut temu, mumen napisał:

No właśnie te foty ... czasu brakuje żeby umyć :) Ja mam kod lakieru LZ7S jak się nie mylę, to chyba nie jest manhattan grau ...

Czyli kolejna daytona:D 

Opublikowano
  • Autor

No jeśli tak to się nazywa to to jest właśnie to :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tutaj nie jestem ekspertem, pierwsze moje to był 126p :) 

Opublikowano
W dniu 26.11.2019 o 19:18, mumen napisał:

Hey. To mamy ten sam kolor a5?

Pozdro 

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Dokładnie ... :) Ja nie miałem okazji wyboru w salonie, taki się akurat trafił ale ostatecznie nie jest zły a nawet całkiem spoko ...

Edytowane przez mumen

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Piękne:) Daytona Grey robi robotę:cheesy:

Opublikowano

Sądząc po blachach to kolega jest blisko i można obejrzeć audi na żywo;) piękna jest;)?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Pewnie się nawet tam gdzieś mijamy na drodze wiec pozdrawiam a do oglądania tak specjalnie to nie ma co, standard furmanka i jest ich coraz więcej na drogach, chociaż jakieś tam drobne zmiany się powoli szykują... trochę nadłubałem a na pewno będzie ciąg dalszy zabawy, tak że rezanie i jeszcze raz rezanie :). 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Zebrałem się w końcu i wrzucam kilka fotek z wnętrza, może dlatego że trochę poświęciłem czasu na wymianę sufitu z czarnego na ... czarny, tyle ze w alcantarze. Szczerze to szału nie ma, ale jest inaczej a że kosztowało mnie to przede wszystkim kopę pracy w dopasowaniu to postanowiłem że wrzucę szczątkowe foto a przy okazji inne z wnętrza :).

IMG_0349.jpg

IMG_0353.jpg

+.jpg

IMG_0376.jpg

IMG_0358.jpg

IMG_0361.jpg

IMG_0366.jpg

IMG_0372.jpg

IMG_4100.jpg

Edytowane przez mumen

Opublikowano
  • Autor

No to teraz jeszcze tylko ten tył ... wygląda serio bardzo słabo z tymi dwiema rurkami po boku. Zderzak czeka tylko że w tym terkocie tam gdzie normalny samochód powinien mieć kompletny wydech to niemieccy genialni inżynierowi zaplanowali zbiornik na nawóz do trawnika :).

IMG_4534.jpg

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, a wracając alcantary ... wklejanie krateczki głośnika a było ich podobnych 6 :) 

IMG_0210.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ale nie tylko tak potrafię popsuć autko przy przebiegu 7k :) Wygłuszanie ... 

IMG_1331.jpg

IMG_1436.jpg

Opublikowano

Piękna praca  :thumbup1:  . Przyjemnie się obserwuje Twój wątek , przedtem A4 teraz A5 . Można by powiedzieć że tak powinno wyglądać prawdziwe  „rezanie" przy aucie :) Choć kiedyś zdjęciami z przeróbki klimy w A4 skutecznie mnie odstraszyłeś od tego projektu :D . Wtedy też tak wyglądał środek  :D.

Alcantara wyglada super .

Opublikowano

Piękna A5 w mega kolorze :) widzę ze wygłuszenie ruszyło pełną parą , szacunek za takie rozebranie :buhaha:chyba muszę sie do Ciebie wybrać to byś mi tak pięknie wygłuszył moją b8 hah. A widzę ze kolega z Tczewa wiec GKW / Gardeja to pewnie znany teren