Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Czy takie fele będą pasowały 7Jx15H2 ET35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pierwszy raz zmagam się z kupnem fel i nie do końca orientuję się w opisie tego kodu.

Znalazłem na forum, że ET 35 pasuje, a co z resztą?

I czy na podstawie tego można poznać rozstaw śrub?

Opublikowano

rozstaw śrub musi byc podany, w audi jest 5x112

Opublikowano

No i otwór na piaste. W Audi jest 57mm. ale jeśli będzie większy to zakłada się pierścienie centrujące.

Opublikowano

Planowałbym kupować jakieś oryginały.

Czy w tym przypadku też mogły by być różnice w wielkości piasty i rozstawie śrub?

Opublikowano

jesli bedziesz kupował ori Audi to powinno wszystko grać , rozstaw śrub jest taki sam otwór centrujący też :good:

w B4 było jeszcze inaczej ale od premiery A4 jest juz tak ,jak ci wyżej napisałem[br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 10:52_________________________________________________jeśli tak jak piszesz w opisie aukcji jest felga 7J15H2 to oznacza to:

że ma szerokość (J) 7 cali

średnice (H) 15 cali

powinno byc jeszcze napisane jaki ma rozstaw śrub i średnice otworu centrującego

Opublikowano

jeśli cenrujący ma 65mm to kupujesz pierścienie centrujace (a właściwie powinny być w komplecie przy nowych felgach) zmniejszające otwór do 57,1 mm

Opublikowano

jesli bedziesz kupował ori Audi to powinno wszystko grać , rozstaw śrub jest taki sam otwór centrujący też :good:

w B4 było jeszcze inaczej ale od premiery A4 jest juz tak ,jak ci wyżej napisałem

Tylko nie kup felg od Audi TT czy A3 bo one mają rozstaw śrub 5x100.

Opublikowano

Zależy które TT :)

Opublikowano

i które A3 :gwizdanie:

Opublikowano

Dzięki za pomoc! Myślę, że teraz już będę wiedział na co zwracać uwagę. Pozdrawiam wszystkich :hi:

Opublikowano

Zależy które TT :)

i które A3 :gwizdanie:

Pierwszej generacji :tongue4: Najważniejsze jednak że nie każde Audi ma takie same parametry felg i trzeba uważać.