Maciej87 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Witam kolegow. Mam pewien problem z połaczeniem VAG-iem z klimatronikiem probuje sie połaczyc odczytuje kod sterownika i potem pojawiaja sie blady jak na zdjeciach. Jaki moze byc tego powod??
pox Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Też mam taki problem podczas łączenia z tym sterownikiem. Nie udało mi się uporać z tym, ale może pokombinuj z ustawieniami portu. Niekiedy to pomaga.
RAFLIK A4 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam mam to samo kolego co TY nie unie sie połaczyc z klimatronikiem identycznie to samo co na zdjeciach na vagu pokazuje Address 08 ------------------------------------------------------- Controller: 8L0 820 043 B Component: A4 KLIMAVOLLAUTOMAT_D72 Coding: AUTOMAT_D72 Note: Excessive Comm Errors pomocy!!!!
adamq Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Rozumiem, że posiadacie interfejsy na USB? Jeśli tak, to zmniejszcie latency wirtualnego portu komunikacyjnego.
smartpc Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 adamq ma racje... wszystko krok po kroku opisane w poście poniżej http://www.a4-klub.pl/smf/brak_lacznosci_z_modulem_08_klimatronik_rozwiazanie-t5997.0.html powodzenia, pozdr
Rekomendowane odpowiedzi