AliBabaLDZ Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Witam wszystkich. moze ktoś będzie umiał pomoc. Mianowicie mam taki problem gdy wciskam guzik grzania tylnej szyby oraz lusterek na climatroniku to działa on jakieś 2sek (z tego co się dioda swieci) po czym gaśnie i nic... a powinna się chyba świecić do czasu nagrzania się szyby i lusterek. Ktoś pomoże ?? Drugie pytanie to mam niby podświetlane pokrętła kratek nawiewu.. są od nich podprowadzone przewody ale nigdzie nie podłączone. Z tego co wiem to w niektórych modelach tak montowali. Wie ktoś gdzie i jak to podłączyć żeby działało ? z góry dzięki za pomoc
bobikos Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Prawodpodobnie masz założony climatronic od B7 i musisz dołożyć przekaźnik aby grzanie szyby działało poprawnie. Poszukaj, temat rozpracowany na forum. Jak podłączyć podświetlenie nawiewów też jest opisane. 1
AliBabaLDZ Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 A wiesz może jaki to przekaźnik gdzie i jak go zalozyc ??? Z góry dziękuje pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi