Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko nie wiem czy dam rade tam trafic :D

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 110 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z wiaduktu skrec w lewo jedz do końca w lewo i jesteś

Opublikowano

No to sobie posłucham miłego chodu ładnego silnika, fajna jednostka tylko szkoda że pije tak dużo PB , mnie nie stać niestety. Do zobaczenia o 15-tej pod MDK :wink:

Opublikowano

Qrde nie wiadomo czy będzie bo ma dziecko chore 50 na 50

Opublikowano

Ach było ciepło miło i wesoło, brakowało 2 godzinek więcej i grilla z kawałkiem trawnika :decayed:

Opublikowano

I dzwieku tej v-ki.. :wink:

Opublikowano

Następny dopiero za miesiąc ? :)

Opublikowano

Na to by wychodziło

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehhh :/

Opublikowano

No to se Kamil pojeździł, ale tak prosiłem żeby o nią dbać, szkoda bo ładna była.

Opublikowano

Tak to jest jak ktoś 115stke poczuje. Szkoda jej dobrze ze on jest cały a auto wróci do ojca ojciec wyklepie i będzie bezwypadkowa. Narutowicza to pechowe miejsce....

Opublikowano

Dbac dbal jak o zadne inne.. jechal kolo 60-70 wyprzedzal 2 auta .. tam jest taki zakret w lewo co go za c**ja nie widac bo sam patrzalem.. babka z przodu jechala puntem, on zaczal wyprzedzac, jeszcze byla przerywana a babka jeb w lewo bez kierunku .. mowil, ze tez gwaltownie skrecila pewnie zakretu nie widziiala tez.. no i c**j jebnol ja w bok, a jak nazlosc pasow nie zapial co zawsze zapina to zaczelo nim rzucac, nogi z pedalow zlecialy i juz byl w plocie..

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ----------

Grzesiek to, ze wszyscy tak robia to nie znaczy, ze my tez... on juz tak sie zakochal w tym aucie, ze jak tylko bedzie mozna to go naprawi i dalej bedzie nim smigal :) ale okazalo sie, ze byla malowana co mialo byc fabryczne, niemalowane :> :D

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to to i tak jego wina co zrobić dobrze ze skończyło się tak a nie na czołówce nawet nie mowie. A i u nas jazdy jeździ jak mu się chce co z tego ze ty będziesz dziś z uważał jak za tobą i przed i do okola idioci

Opublikowano

Dokladnie ja jechalem po niego to mi jakis pajac na czolowke wyprzedzal i dobrze, ze zwolnilem a z przeciwka jadacy go wpuscili bo tez bym nie dojechal ..

Opublikowano

A aaa a hahaha. ... no też o tym mówię zrobić i jeździć bo fura fajna. Zresztą wiesz jak ja miałem wiec niech się nie martwi

Opublikowano

A tak humorystycznie to punto jak dostalo w bok to silnik sie urwal i na asfalcie lezal :D

Opublikowano

Sam widzisz będzie miało się cis stać to i w domu ci się stanie. To co do roboty? Mam maskę i wzmocnienie czołowe jak chcesz

Opublikowano

A Piotrek Ty i tak bedziesz musial podjechac, obejrzec, czy da sie to zrobic bo jak masz jakies graty to on na pewno bedzie chcial wziac :D

Opublikowano

Napisz mi na PW gdzie bo sam ją mierzyłem miernikiem i było wszędzie okej. Sam jestem ciekaw.