Alaszek Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) . Edytowane 1 Lutego 2021 przez Alaszek
R4xx Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Cześć. Doprecyzuj, co znaczy dla Ciebie kompletne sprzęgło.
Alaszek Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Godzinę temu, R4xx napisał: Cześć. Doprecyzuj, co znaczy dla Ciebie kompletne sprzęgło. Tarcza docisk łożysko dwumasa
Alaszek Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2019 29 minut temu, R4xx napisał: Jesteś w stanie nagrać ten dźwięk? Będę w domu to któregoś dnia nagram ale dziwne że nagle luz na wale by powodował pukanie A na starym sprzegle nie
frezergt Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Mam dokładnie to samo, po wymianie kompletu na Sachs jest takie głuche nie synchroniczne pukanie po wciśnięciu pedału sprzęgła. Na 99% to dwumas tak puka Edytowane 9 Grudnia 2019 przez frezergt
dekiel 13 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Godzinę temu, frezergt napisał: Mam dokładnie to samo, po wymianie kompletu na Sachs jest takie głuche nie synchroniczne pukanie po wciśnięciu pedału sprzęgła. Na 99% to dwumas tak puka Tyle ,że kolega Alaszek wymienił również dwumas i ma ten odgłos .
frezergt Opublikowano 10 Grudnia 2019 Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Pisząc komplet chodziło mi o dwumas tarcza docisk łożysko Edytowane 10 Grudnia 2019 przez frezergt
Alaszek Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2019 11 godzin temu, frezergt napisał: Pisząc komplet chodziło mi o dwumas tarcza docisk łożysko To co sugerujecie że to jakiś wadliwy dwumas się trafił? Na starym nie było takich odgłosów. A mechanicy mówią że to luz na wale i dlatego puka. To czemu nie pukalo wcześniej?
Rekomendowane odpowiedzi