AndrzejewskiA4B8 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Witam od długiego już czasu borykam się z bujaniem całego auta.. bujanie nasila się po kilkunastu kilometrach na rozgrzanym silniku wymieniono: dwu masę i sprzęgło, świece zarowe,ustawiany rozrząd na nowo, wtryski sprawdzane na stole i czyszczone, wymieniona przepustnica i pare innych pierdół.. moc nie spada, obroty nie skaczą wszystko jest ok żadnych błędów. Ale gdy staje na światłach strasznie buja.. (nie zawsze bywają dni ze wszystko ok) IMG_2078.MOV IMG_2076.MOV IMG_2078.MOV
damixx91 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 U mnie też tak było raz, pojechałem na diagnostykę i jedna poduszka pod silnikiem jest uszkodzona. Jutro jadę na wymianę to mogę dać znać czy problem rozwiązany.
AndrzejewskiA4B8 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2019 1 godzinę temu, damixx91 napisał: U mnie też tak było raz, pojechałem na diagnostykę i jedna poduszka pod silnikiem jest uszkodzona. Jutro jadę na wymianę to mogę dać znać czy problem rozwiązany. będę wdzieczny!
Rekomendowane odpowiedzi