Paweltdi Opublikowano 19 Grudnia 2019 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Witam. Proszę o ocenę logów mojej Audi. Niedawno ją kupiłem i czasem czuje jakby miała muła między 2 tys a 3 tys obrotów. Logi robiłem pierwszy raz mam nadzieje ze wszystko zrobiłem dobrze. Z góry dziękuję za pomoc Statyczny: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Dynamiczny: 1 pomiar Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 2 pomiar: Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
Paweltdi Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dziękuję za pomoc drodzy forumowicze.
OLIVER Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Trochę za późno logujesz Loguj przed 1500 . Moim zdaniem turbo troche późno wstaje Ale jak chcesz coś więcej wiedzieć to trzeba zrobić komplet logów wtedy Jakiś fachowiec udzieli Ci info na temat motorowni... 1
Rekomendowane odpowiedzi