Karandasz Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Kupiłem nie dawno Audi A4 B6 Nie mam żadnych zastrzeżeń, przebieg 175 tyś ???? (Auto z Niemiec) Jestem drugim właścicielem Chciałbym się dowiedzieć z czystej ciekawości jaki jest prawdziwy przebieg. Ale na żadnym dekoderze VIN nie ma żadnego wpisu o przebiegu, o co chodzi? Nie wiem czy chce płacić w ASO za odczyt 150/200 zł... Co o Tym myślicie?
Axel1 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Tak z czystej życzliwości czasem lepiej za dużo nie wiedzieć lepiej się żyje, dłużej śpi, mniej myśli a za te 200 zeta to lepiej zalać bak. 1
Hugo Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 @Karandasz lepiej nie sprawdzaj, będziesz zdrowszy Już kilku osobom to proponowałem na forum, bo wpadli na taki sam pomysł i potem były wielkie oczy jak nagle przybywało po 200tkm czy 300tkm. Takie rzeczy to sie weryfikuje przed zakupem. A jak już bardzo chcesz wiedzieć kiedy miała te 175tkm to napisz do kolegi @stanley w tej sprawie
Karandasz Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 Może i racja Czasami jest lepiej mniej wiedzieć Tak więc nie będę więcej zagłębiał się w ten temat Zdziwiło mnie tylko mocno to, że przed zakupem owszem sprawdzałem po VIN, ale ani śladu... A w ASO nie udzielą takiej informacji dopóki dopóty nie będę miał na papierze, że jestem jej właścicielem Pomyślę o tym gdy już... Tfu wypluć to słowo "padnie" coś co przekroczy mój budżet Przyda się taka informacja do sądu w razie jakby
Rekomendowane odpowiedzi