Opublikowano 12 Stycznia 20206 l Witam potrzebuje mechanika na terenie Warszawy który skasuje mi w tygodniu błąd air bag i podłączy emulator Bluetooth pozdrawiam
Opublikowano 12 Stycznia 20206 l 9 minut temu, Jacaolecko napisał: Który byś polecił ? Skasuje tym ten błąd airbag? https://www.olx.pl/oferty/q-vcds/
Opublikowano 12 Stycznia 20206 l Autor No to ja wole dać komuś pare złoty za skasowanie niż wydawanie 300 zł za rzecz której wgl nie ogarniam
Opublikowano 12 Stycznia 20206 l 3 minuty temu, Jacaolecko napisał: No to ja wole dać komuś pare złoty za skasowanie niż wydawanie 300 zł za rzecz której wgl nie ogarniam pojedziesz tak ze 3 razy i dasz 300zł vcds jest bardzo prosty w obsłudze, Edytowane 12 Stycznia 20206 l przez Dev
Opublikowano 12 Stycznia 20206 l Autor Dlatego kogoś tutaj szukam co posępnie kompa weźmie 20 zł i skasuje mi ten błąd może z czasem go kupie faktycznie
Opublikowano 12 Stycznia 20206 l 3 minuty temu, Jacaolecko napisał: Dlatego kogoś tutaj szukam co posępnie kompa weźmie 20 zł i skasuje mi ten błąd może z czasem go kupie faktycznie za 20 złotych w Warszawie to nikt nawet nie spojrzy na Twoje auto jezeli masz zamiar dłuzej jezdzic tym autem to kup sobie cos porzadnego poduczysz sie i jeszcze pare złotych wpadnie
Opublikowano 12 Stycznia 20206 l Autor No planuje 4 latka nim śmigać a dziś mi wywaliło ten błąd :/ od niedawna jestem w Warszawie nie mam tutaj nikogo zaufanego dlatego jestem na forum. Potrzebuje jakiegoś mechanika na przyszłość również. Znasz kogoś takiego w Wawie ?
Opublikowano 12 Stycznia 20206 l 3 minuty temu, Jacaolecko napisał: No planuje 4 latka nim śmigać a dziś mi wywaliło ten błąd :/ od niedawna jestem w Warszawie nie mam tutaj nikogo zaufanego dlatego jestem na forum. Potrzebuje jakiegoś mechanika na przyszłość również. Znasz kogoś takiego w Wawie ? popytaj na warszawskich spotach, moze ktos podjedzie z kablem i Ci ogarnie
Opublikowano 25 Maja 20206 l W dniu 12.01.2020 o 21:32, Dev napisał: za 20 złotych w Warszawie to nikt nawet nie spojrzy na Twoje auto Taka prawda a jak będziesz chciał sprawdzić albo wykasować błędy to wpadnij na spota warszawskiego. Zawsze ktoś ma vcds a i skasuje Ci byka