xelis1 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Witam. Mam mały problem z moją B6, nie chce się łączyć z silnikiem(ecu). Ze wszystkim innym się łączy licznik abs radio itp, tylko nie z silnikiem. Próbowałem odpinać sterownik abs, radio ale nic nie pomaga. dodam że nie świeci mi się wcale kontrolka 'check' ani po zapłonie ani przy jakimś błędzie.
xelis1 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2020 13 minut temu, przem8 napisał: Masz lpg? Nie, czysta benzyna
Rosomak91 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Wg informacji profilowych nie masz silnika, więc nie połączy Żart, miałem kiedyś podobnie w Aczy, łączyło ze wszystkim ale nie z silnikiem. Na innym kablu i komputerze już działało.
xelis1 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2020 (edytowane) W dniu 27.01.2020 o 11:32, Rosomak91 napisał: Wg informacji profilowych nie masz silnika, więc nie połączy Żart, miałem kiedyś podobnie w Aczy, łączyło ze wszystkim ale nie z silnikiem. Na innym kablu i komputerze już działało. próbowane bylo kompem DELPHI, vag KKL, oraz jakieś tam jeszcze inne. i nic Edytowane 28 Stycznia 2020 przez xelis1 poprawienie pisowni
Rekomendowane odpowiedzi