Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zestaw xenon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem tu nowy. Chciałem zapytać dokładnie o montażu zestawu xenon.jaki zestaw dobrać do a4b6  4300k czy 6000k? I jak zamontować by policja nie zabrała dowodu 

Opublikowano

Masz h7? Jak chcesz by było dobre oświetlenie to muszą być dobre odbłysniki,klosze w dobrym stanie i do tego żarówki np. Tungsram +120%. Będzie legalnie i świeciło w miarę. Wszelkie zenony chińskie czy ledy grożą zabraniem dowodu. Nie twierdzę że będą oślepiały w soczewce jak będą dobrze ustawione ale legalnie nie będzie,chyba że dorobić masz zmiar system  poziomowania i spryskiwacze.

Opublikowano
  • Autor
  1. Mam taki zestaw do podłączenia 

IMG_20200215_133852.jpg

Opublikowano
  • Autor

Klosze mam w dobrym stanie. Jaki jest koszt montażu xenon? 

Opublikowano

Też kiedyś montowałem coś w tym stylu i oczywiście po czasie dowód zawineli. Często są zakłócenia różne np. radia,sterownika abs. Jak już chcesz na jakimś zestawie bez homologacji jechać to mniej pracy jest z diodami h7. Osobiście wybrał bym doprowadzenie swoich lamp do najlepszego stanu-czyszczenie soczewki,inspekcja odbłysnika i żarówki dobre. Można ori xenon to raczej powyżej 2 tyś.

Opublikowano
  • Autor

A ok.. Popytam się o czyszczenie lamp.. I wtedy będę pytał się.. Jeśli będzie duży koszt to kupię zwykle h7 i będę zadowolony.. Jakie polecasz h7 słyszałem że osram i philips są najlepsze 

Opublikowano

Chłopie to jest zestaw HID , wsadzasz w lampę i świeci. Jest toto bez homologacji i dowód poleci przy pierwszej wnikliwej kontroli. Rozumiem że to Twoje  pierwsze auto bo te zestawy są w sprzedaży od dobrych kilku lat. :facepalm: