Szymoonk Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Opublikowano 26 Marca 2007 Listwa to to moze nie jest ale coś podobnego http://moto.allegro.pl/item176041686_elastyczna_listwa_listwy_chrom_dl_8_m_szer_12_mm.html
rafalekx Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Listwa to to moze nie jest ale coś podobnego http://moto.allegro.pl/it...szer_12_mm.html No można można gdzieś jest na ten temat dyskusja na forum, ostatnio czytałem, może zaraz znajdę to linka wyślę...
Szymoonk Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Światła dzienne LED [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 17:04_________________________________________________SYMPHONY II w tunelu przedliftowym
f16mysliwiec Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Gdzue dorwales ten pojemnik na napoje?? i dziala ci multifunkcja?
Szymoonk Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Pojemnik z allegro, jest on z tunelu poliftowego multifunkcja nie działa ponieważ nie idzie dopasować tej kiery do radia z can
f16mysliwiec Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a ja wiem jak zrobic multifunkcje i co jest potrzebne ;p
f16mysliwiec Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Kurde szukam tego pdf bo gdzieś miałem na pewno jest an forum audi4ever czy coś takiego i potrzeba przekaźnika 4B0 907 487A
Szymoonk Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Wybierając moją niunie, wiedziałem że ładny z niej golasek ale najbardziej boli mnie brak rozkładanej kanapy z tyłu do przewozu większych przedmiotów.. Wiec kolejnym modem przewidzianym na przyszły tydzień będzie wstawienie dzielonej kanapy Dzięki koledze mario-z nabyłem po taniości oparcie kanapy i ku mojemu zaskoczeniu wraz z mocowaniami Efektem dotychczasowych prac jest wycięcie blachy odgradzającej przestrzeń bagażnika i na obecną chwile włożenie nowego oparcia bez mocowań ale i tak siedzi dość solidnie. Jutro będzie wiercenie i spawanie nowych elementów [br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 19:20_________________________________________________Jakoś zapomniałem o tym wątku więc informuje o tym że doszły: - fotele pół kubły poliftowe podgrzewane i sterownie el. lędźwi, wszystko podłączone i działa - lampki dzienne włożone głębiej i podłączone pod przycisk od świateł przeciwmgielnych - spryskiwacze reflektorów zamontowane ale nie podłączone niestety Coś tam jeszcze było ale nie pamiętam - niestety kiery multi mimo wysiłku nie udało sie ogarnąć :wallbash: Jesli ktos ma info jak to zrobić to błagam o kontakt
Szymoonk Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 tak sam montowałem, sprawa prosta jak ma się licznik i kostki z kawałkiem instalacji
Sqizzy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 też na wiosnę będę musiał o nim pomyśleć, fajna sprawa.
Szymoonk Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 sprawa świetna ale wczoraj padł mi ABS i na całym wyświetlaczu widnieje duże (!) hehehe
Szymoonk Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 kurde dawno tu nie zaglądałem a trochę się zmieniło Przede wszystkim CHIP 130km 300NM wtryski afn, kat egr off I moja robota automatycznie otwierana klapa bagaznika AUDI A4 B5 SEDAN AUTOMATYCZNIE OTWIERANA KLAPA BAGAŻNIKA Z PILOTA - YouTube 20130331_131938 - YouTube
wild80 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 A powiedz mi tą roletę przeciwsłoneczną na tył kupiłeś ori czy zamiennik?
Rekomendowane odpowiedzi