Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Aktywacja Bluetooth PL MENU 3G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.mam pytanie czy ktos wie jak uruchomic wyzej wymienona funkcje?dodam ze byl szpec i wkodowal mi polskie menu blutu nowe mapy itd i wszystko mialo hulac po godzinie ponoc taka procedura.facet pojechal funkcja nie jest widoczna a on nie odbiera telefonu.moze ktos cos zaradzi z tym problemem?z gory dziekuje Adam

Opublikowano
  • Autor

Dam facetowi jeszcze kilka dni na odkupienie win jak sie nie odezwie to napewno napisze kto to.narazie tylko tyle ze z podkarpacia.

Opublikowano
16 godzin temu, Adam2105 napisał:

i wszystko mialo hulac po godzinie ponoc taka procedura.

Nie no proszę Cię nie bądź naiwny...

Jest kilu takich co lecą w uja i kantują kradnąc kasę nic nie robią albo jeszcze uszkodzą soft i walą ściemę  że za godzinę albo jutro będzie działać.

tematy wiele razy wałkowane  na różnych forach..

To nie ten  możne pajac ?

Opublikowano
W dniu 20.02.2020 o 14:27, Adam2105 napisał:

Witam.mam pytanie czy ktos wie jak uruchomic wyzej wymienona funkcje?dodam ze byl szpec i wkodowal mi polskie menu blutu nowe mapy itd i wszystko mialo hulac po godzinie ponoc taka procedura.facet pojechal funkcja nie jest widoczna a on nie odbiera telefonu.moze ktos cos zaradzi z tym problemem?z gory dziekuje Adam

Skoro był u Ciebie to albo ktoś Ci go polecił albo go sam znalazłeś i wszystko wskazuje że w naszych stronach nie słyszałem o takim supermenie.Podejrzewam że to ćwok i wypadało by go zaprosić na kolejną usługę oczywiście nie z Twojego tel.i wtedy wypada koleżce wytłumaczyć jakie usługi wykonuje....

Opublikowano
  • Autor

Witam.jednak nie zwrocilem uwagi na maly szczegół w ofercie na olx tego goscia.to jednak niestety ten baran z emeltronic!krew mnie zalewa.moze mu sie dobierzemy w jakis sposob do tylka?takich trzeba tepic!jak szarancze.

Opublikowano
  • Autor

Screenshot_2020-02-23-11-53-03.png

Opublikowano
  • Autor

A tak wyglada jego reklama na olx.

Opublikowano

funkcja bt aktywowana w zielonym ? jak zrobił tylko kodowanie to nie ruszy. Wgranie pl i map nie aktywuje bt. Pan wgrywa darmowy soft i ma się za speca, żenada.

Edytowane przez Tom A4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.