dziki24 Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Witam Jak w tytule czy ktoś próbował to wymienić bez ściągania zderzaka ? Udało mi się odkręcić trzy śruby w górnej części kratki ale widzę że dalej jest to nie do ruszenia ..? Samochód to a4b8 2014r Z góry dzięki Za pomoc Pozdrawiam
lizik Opublikowano 23 Marca 2020 Opublikowano 23 Marca 2020 Jaki to zderzak? Zwykły czy s-line? Udało Ci się wymienić bez demontażu zderzaka?
dziki24 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Opublikowano 25 Marca 2020 Zderzak zwykły Niestety do chwili obecnej nie udało mi się tego ogarnąć postaram się w weekend przy ładniejszej pogodzie pogrzebać bardziej, Acz kolwiek dostęp i tak uważam za dość dobry Pozdrawiam
lizik Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 9 godzin temu, dziki24 napisał: Zderzak zwykły Niestety do chwili obecnej nie udało mi się tego ogarnąć postaram się w weekend przy ładniejszej pogodzie pogrzebać bardziej, Acz kolwiek dostęp i tak uważam za dość dobry Pozdrawiam Ten sline’owy jest tak delikatny że chyba zrobię to przy demontażu zderzaka mam trochę odprysków to może dam go od razu do przemalowania
dziki24 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Niestety poddaje się ? Poczekam przy ewentualnej kwarantannę by zabić czas ściągnę cały zderzak Pozdrawiam
Użytkownik007 Opublikowano 4 Marca 2021 Opublikowano 4 Marca 2021 Założyłem taki sam temat a teraz przypadkiem znalazłem Twój Wymieniłeś tą kratkę? Trzeba ściągać zderzak ?
Rekomendowane odpowiedzi