Lawasz Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 Witam serdecznie. Mam problem w moim aucie z puszczaniem muzyki przez AUX z telefonu a mianowicie po podłączeniu z głośników dochodzi ciągłe, lekkie i chiche "pukanie" podczas gdy muzyka leci z głośnika telefonu zamiast głośników samochodu. Podłączyłem inne radio w celu weryfikacji czy nie jest to aby problem radia. Problem dotyczy radia Kenwood KDC-DAB400U. Będę wdzięczny za wszelkie rady i sugestie co zrobić żeby uporać sobie z tym problemem.
Lawasz Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Opublikowano 13 Marca 2020 27 minut temu, Olgierd93 napisał: Po podłączeniu innego radia to samo? Tak, dzieje się to samo. Testowałem z drugim radiem, które kiedyś kupiłem w biedronce: Blaupunkt Tokyo 110.
Lawasz Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Opublikowano 22 Marca 2020 Nagrałem problem, który występuje. https://youtu.be/Iyz1XOLgXDk
muniek32 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Kostka oryginalna i dobrze wszystko podłączone z tyłu czy lutowane lub kręcone na taśme kable? Jak dla mnie to jakiś przester. Próbowałeś na innym kablu?
Rekomendowane odpowiedzi