asdawrwd Opublikowano 16 Marca 2020 Opublikowano 16 Marca 2020 Witam posiadam w swoim audi grzaną kanapę tylną , kable z oparć i siedzeń wystają . Przyciski z tyłu mam , jak i klimę 3 strefową . Tutaj moje pytanie jak to spiąć do kupy . Z oparcia wychodzą dwa kable po lewej i prawej - Brązowo-niebieski i brązowy Z kanapy wychodzą dwie kostki zielone - Czarno-zielony, Brązowy , biało-zielony, zielony , brązowy druga wtyczka pod kanapą czarna - brązowo-niebieski i brązowy Wtyczki z przycisku 1 - Zielono-czarny,zielono-biały, zielono-czerwony, zielono-niebieski, szaro-niebieski -podświetlenie przycisku wtyczka przycisku 2- zielono-niebieski , czerwono-żółty , biało-żółty , żółto - czarny , szaro-niebieski- podświetlenie przycisku , brązowy jest ktoś mi w stanie pomóż jak to ogarnąć , nie mogę nigdzie znaleźć informacji , schemat znalazłem lecz chyba to nie jest z tego auta . Znalazłem jakiś temat u ruskich na forum lecz nie mogę ogarnąć co gdzie jak LINK schematy siedzeń grzanych: OGRZEWANIE.pdf - audi a4 b8 - darecy - Chomikuj.pl pozdrawiam i dzięki za pomoc OGRZEWANIE.pdf
Rekomendowane odpowiedzi