jedker97 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Siemka panowie od pewnego czasu mam. Problem z Audi a mianowicie czasami (ostatnio już praktycznie za każdym razem) przerywa mi na wysokich obrotach i szarpie. Dodaje flmik. Ktoś miał taka uciazliwosc? Kiedyś mechanik podpinal kompa i pokazał się błąd już nie pamiętam jaki (coś tam z układem paliwowym) i wskazał że winna będzie raczej pompa wysokiego ciśnienia.skasowal błąd i było spoko przez jakis czas ale problem wrócił Jakieś inne opcje? Pozdro VID_20200313_162452.mp4 VID_20200313_162529.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertss Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Witam, udało się rozwiazać problem? Męczy mnie to samo, mam tez skrzynie automatyczną i zastanawiam się czy po jej stronie nie leży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruda1990 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 (edytowane) o, u mnie jest podobnie, skrzynia manualna.. tylko ja mam błąd z klap kolektora silnik 2.0 tfsi bgb Edytowane 26 Czerwca 2020 przez maruda1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedker97 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Cześć panowie. Problem pojawiał się i znikał. Od pewnego momentu przestalo się to dziać i wszystko jest ok. Nie mam pojęcia co to było, ale raczej to nie wina skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedker97 Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Odświeżę temat.. Problem wrócił i już nie chciał zniknąć.. przyczyna to czujnik położenia wału korbowego. Po wymianie problem nie występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi