tasiek86 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 rys do maglownicy a najbardziej mnie interesuje co jest pod gumowymi uszczelkami( harmonijkowe najczesciej czarne ) zaraz przy drążkach bo tam mi stuka metalicznie nie do wytrzymania cos tam można wymienic
Gość dzikidzidz Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 połaczenie kulowe tzw jabłko: drążekkierowniczy-maglownica, jeżeli tam ci stuka to wymiana drążka, chyba, że coś z listwą wtedy magiel, ale to jest głuchy stuk, słyszalny tez przy delikatnych ruchach kierownicy. Musisz obmacać jabłko, jeżeli to tu to zaoszczędziłeś.
tasiek86 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 ok dzięki a da sie wymienic te drażki bez wyciągania maglownicy?
pawelc Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 ok dzięki a da sie wymienic te drażki bez wyciągania maglownicy? Pewnie że się da ..
tasiek86 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 to świetnie dziś odbieram cześci i działam .pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi