dekiel 13 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 No i widzisz fele z Taiwanu a auto z Japonii. Jak Ci się podobają to bierz. Trochę dopieszczenia wymagają. no i 19 ki opony mało , stop dość miekki więc bedziesz musiał uważać na dziury.
Kolano207 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) kurde ja nigdy nie znajdę tych felg hehe jak coś najdę co przykuje moją uwagę to jeszcze wam pokarzę Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Kolano207
dekiel 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Kolano207 napisał: kurde ja nigdy nie znajdę tych felg hehe jak coś najdę co przykuje moją uwagę to jeszcze wam pokarzę Znajdziesz na pewne , jest ich w cholerę. Kwestia poświecenia czasu .
Kolano207 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 A nie znasz morze jakiś stron które mógł bym przejrzeć bo ja tylko na Olx, Allegro, Dawmac tu tylko szukam ?
dekiel 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Popatrz tu np. Felgi aluminiowe i alufelgi – sklep z felgami Felgeo.pl FELGEO.PL Poszukiwanie nowych felg aluminiowych lub stalowych może okazać się bardzo trudne. Tutaj znajdziesz tanie felgi i kompletne koła, których szukałeś!
Rekomendowane odpowiedzi