Opublikowano 29 Marca 20206 l Witam mam problem już nie raz wspominany z abs i esp błąd leży w lewym przednim kole wymieniłem nowe łożysko czujnik mechanik stwierdził jeszcze przed wymianą łożyska że jest ok. Kabel też wygląda ok czy się brać za wymianę sterownika abs? jest to audi a4 b8 2009 rok 1.8TFsi
Opublikowano 3 Kwietnia 20206 l Autor W dniu 29.03.2020 o 23:35, pawel-174 napisał: Skąd ktoś ma to wiedzieć? Daj jakieś kody błędu czy coś...
Opublikowano 3 Kwietnia 20206 l Autor też właśnie mechanik mi mówił że już coś było robione przy kablu. Da się dokupić w dawnej audi b5 miałem wtyczki łączące w nadkolu a tu jest polutowane i nie wiem czy ktoś już coś robił.
Opublikowano 3 Kwietnia 20206 l 12 minut temu, Marcin 82 napisał: też właśnie mechanik mi mówił że już coś było robione przy kablu. Da się dokupić w dawnej audi b5 miałem wtyczki łączące w nadkolu a tu jest polutowane i nie wiem czy ktoś już coś robił. w ASO mozesz kupic całą wiazkę od koła do bloku ABS Edytowane 3 Kwietnia 20206 l przez Dev
Opublikowano 3 Kwietnia 20206 l Autor tylko jak widzę to jedynie aso zostało nigdzie nie ma tej wiązki używanej
Opublikowano 3 Kwietnia 20206 l 9 minut temu, Marcin 82 napisał: tylko jak widzę to jedynie aso zostało nigdzie nie ma tej wiązki używanej Zapomnij o uzywce, tylko ASO
Opublikowano 4 Kwietnia 20206 l 19 godzin temu, Dev napisał: Zapomnij o uzywce, tylko ASO Wydaje mi się że bosch robi zamienniki wiązki, gdy znajdziesz numer warto wpisać w wyszukiwarkę
Opublikowano 7 Kwietnia 20206 l Autor 8k0972251c nr wiązki a te kable idą bezposrednio do wtyczki sterwonika abs?
Opublikowano 7 Kwietnia 20206 l Autor bo ja mam jeszcze łączenie tzn lutowane kable tak jak jest zbiorniczek w nadkolu i to mnie zastanawia czy tak ma byc
Opublikowano 8 Kwietnia 20206 l Autor W dniu 3.04.2020 o 23:13, Dev napisał: Zapomnij o uzywce, tylko ASO sprawdziłem wiązke od czujnika do kostki sterownika abs jest przejście na 2 kablach sam juz nie wiem o co kaman przy wtyczce od sterownika tez są lutowane i załozone koszulki termokurczliwe bylo widac na nich przetarcie lub jak ktos przepalał zrobił dziurki na łączeniu . za izolowałem to a bład i tak powraca jak mocno zachmuje