Kapelek11 Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 (edited) Siemanko. Wymieniłem grill i pomalowałem węże co sądzicie przesadzilem czy jest ok?? Edited April 9, 2020 by Kapelek11
Hugo Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Kwestia gustu oczywiście, ale strasznie nie podobają mi się grille bez znaczka
Damianq Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Ja myślę to samo. Też uważam, że japce bez znaczka coś brakuje.
dekiel 13 Posted April 10, 2020 Posted April 10, 2020 Za dużo siateksu . Wskazane umieszczenie czarnego logo . Przypomina egzemplarz srodziemnomorskiej szkoły tuningu z lat 90 tych. Masę takich okazów siatkowych jeżdziło po Hiszpanii.
Kapelek11 Posted April 10, 2020 Author Posted April 10, 2020 (edited) Skoro tak to założe te logo i tak musze zdjac zderzak,bo pomalowałem tylko podkładem wzmocnienie i juz są odpryski ... i zamontowalem zle czujniki parkowania za nisko i zle mi łapią,wiec jak ktos bedzie zmienial grilla to mysle ze na 3 kratke od dołu czujniki załozyc i bedzie dobrze. Ja niestety juz skleilem je i nic nie zrobie bo slad zostanie jak odkleje :/ Edited April 10, 2020 by Kapelek11
Recommended Posts