Kapelek11 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Siemanko. Wymieniłem grill i pomalowałem węże co sądzicie przesadzilem czy jest ok?? Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Kapelek11
Hugo Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Kwestia gustu oczywiście, ale strasznie nie podobają mi się grille bez znaczka
Damianq Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ja myślę to samo. Też uważam, że japce bez znaczka coś brakuje.
M@rcin Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 +1 jw. bez znaczka to niezbyt wygląda ...
dekiel 13 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Za dużo siateksu . Wskazane umieszczenie czarnego logo . Przypomina egzemplarz srodziemnomorskiej szkoły tuningu z lat 90 tych. Masę takich okazów siatkowych jeżdziło po Hiszpanii.
Kapelek11 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Skoro tak to założe te logo i tak musze zdjac zderzak,bo pomalowałem tylko podkładem wzmocnienie i juz są odpryski ... i zamontowalem zle czujniki parkowania za nisko i zle mi łapią,wiec jak ktos bedzie zmienial grilla to mysle ze na 3 kratke od dołu czujniki załozyc i bedzie dobrze. Ja niestety juz skleilem je i nic nie zrobie bo slad zostanie jak odkleje :/ Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Kapelek11
Rekomendowane odpowiedzi