Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Taśma pod kierownicę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy pomózcie, proszę. Jakiej taśmy pod kierownicę do B7 z 2005 roku 2.0 TDI pod multifunkcję , mam szukać. Do tej pory miałem 4E0 953541 bez literki, ale nie miałem MF, kostka od airbagu miała tylko 6 pinów w jednym rzędzie. W większości przypadków na allegro są taśmy 8E0 953541 z róznymi literkami. W servisie powiedział sprzedawca,że do mojego modelu występuje tylko z numerem vin 4E0 953541 B. już naprawdę zgłupiałem :wallbash:

na allegro jest jedna o takim samym numerze, ale od Q7, pytanie, czy podejdzie do mnie ??? :confused4:

link do strony: http://www.allegro.pl/item582011659_air_bag_tasma_poduszki_powietrza_audi_q7_air_bagu.html

Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano
  • Autor

czytałem od deski do deski, tylko, że taśma od B6 jest niestety inna jak do B7, można by było zaadoptować, nawet próbowałem, niestety pali się ESP i nie można przeprowadzić adaptacji czujnika skrętu, próbowałłem na 2 traśmach od B6, i d...pa, vag wyrzuca błąd

Opublikowano

4E0-953-541-B

4E0-953-541-A Na tych tasmach będzie działać :cool1: nie będzie Ci działać MF na tasmię od B6 ponieważ w B6 multi nie jest na rolkach (tak jak to jest w B7 ) tylko ma przyciski :)

Opublikowano
  • Autor

4E0-953-541-B

4E0-953-541-A Na tych tasmach będzie działać :cool1: nie będzie Ci działać MF na tasmię od B6 ponieważ w B6 multi nie jest na rolkach (tak jak to jest w B7 ) tylko ma przyciski :)

Dzięki, a nie orientujesz się czy jeśli to będzie taśma np. od Q7 lub A6 o tym samym numerze vin (takie są akurat do zdobycia na allegro), nie będę miał problemu z procedurę kalibracji czujnika skrętu kierownicy (G85) ?

Opublikowano

4E0 to akurat oznaczenie nowej A6 :) tak że od A6 na 100% podchodzi :) od Q7 nie wiem :)

Opublikowano

4E0-953-541-B

nr VIN to niepowtarzalny, indywidualny nr nadwozia. chodzi tobie o numer VAG, wypowiadaj sie prosze precyzyjnie

jezeli numery katalogowe VAG sa identyczne, tzn ze to jest ta sama tasma, bezwzgledu na model pojazdu

Dzięki, a nie orientujesz się czy jeśli to będzie taśma np. od Q7 lub A6 o tym samym numerze vin (takie są akurat do zdobycia na allegro), nie będę miał problemu z procedurę kalibracji czujnika skrętu kierownicy (G85) ?