RogerST Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Witam Od razu mówię, że kontroler kupiłem wczoraj więc nie mam doświadczenia w operowaniu vag'iem. Zrobiłem logi według tego co wyczytałem na forum i myślę, że po nich można coś wywnioskować aczkolwiek jak patrze na te tabelki to nic nie widzę Chciałbym to zostawić fachowcom. Starałem się zrobić kilka razy od trójki, ale nie wiem czy w tych tabelkach są odcinki czasowe. Na biegu jałowym ładnie stoi, ale w trakcie jazdy (dodam że automat) wciskam do podłogi gaz to turbo wolno wstaje jakby go coś trzymało i jest taki świst jakby coś do końca się nie otwierało. Stawiam zawór n75 lub DV... Ale zielony jestem i czekam na poradę Z góry dzięki. 090 i 093 na jałowym.csv 115 118 003 w trakcie jazdy.csv 002 020 033 w trakcie jazdy.csv 001 i 003 na jałowym.csv 002 i 033 na jałowym.csv
Łukasz13 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Z tych logów to za dużo się nie dowiemy, zrób prawidłowe logi po dwa kanały na raz na 3 biegu, bez kickdowna do odcinki, napewno auto jest po jakims zjebanym programie patrzać na zadane doładowanie.
Rekomendowane odpowiedzi