Dan1700 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Witam klubowiczów. Proszę o radę co mam dalej robić. Mój AFN zbyt długo kręci. Akumulator 80AH 640A Pompa paliwa regenerowana Rozrusznik Boscha wymienione szczotki ( słyszałem że można wymienić na Valeo 10zabkowy szybkobrotowy 455933) Zaworek zwrotny wstawiony Ciśnienie jest ok Kat na pompie mechanik mówił że około 80 (0 zmiany) Masy wymienione. Przewody podciśnienia wymienione. Brakuje mi pomysłów . Proszę o pomoc :)
Hezen Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 A jak przewody prądowe i ich styki? Możesz jeszcze wymienić przelewy na wytryskach. Sprawdzałeś wskazania czujników temperatury płynu chłodniczego, paliwa i powietrza? One mają wpływ na prawidłowe odpalenie motoru.
Dan1700 Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 Czujniki okey. Prselewowki wymienione. Prądowe ok i masy też wymienione Zamówiłem ten rozrusznik valeo na 10zabkow może to da efekt .
Dan1700 Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Opublikowano 7 Maja 2020 Rozrusznik wymieniony na Valeo 10zebow i śmiga . temat do zamknięcia
Hezen Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Często to właśnie aku albo rozrusznik ale dla pewności warto sprawdzić vagiem czy problem nie leży po stronie osprzętu silnika. Edytowane 9 Maja 2020 przez Hezen
Rekomendowane odpowiedzi