pilKOZAK Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Ktoś miał do czynienia z niżej wymienionymi oponami i może podzielić się swoją opinią bądź doradzić? Może ktoś pracuje w wulkanizacji i ma do czynienia... Tylko te modele biorę pod uwagę więc proszę nie proponować innych. Rozmiar 225/40 R18 do auta o mocy 240km i napęd 4x4. Pzdr! Hankook VENTUS PRIME 3 FEDERAL ST-1 Vredestein ULTRAC SATIN
Ninja Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Od roku używam Hankook Ventus Prime 3 K125. Przejechałem na nich około 15 tys. km. Kupiłem je po analizie testów i opinii klientów sklepów z oponami. Wcześniej miałem Continental PremiumContact5. Jedyna różnica jaką odczułem to aquaplaning na łuku. Continentale radziły sobie lepiej. Hankooki bardzo dobrze sprawują się na suchej nawierzchni, pewna jazda na wprost, dobre trzymanie na łuku i bezpieczne hamowanie.
dekiel 13 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Jeśli chodzi o jakość to w takiej kolejności wg mnie - Hankook, -Vredestein, - Federal
Rekomendowane odpowiedzi