Mietek2951 Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Witam wiecie może czy poduszka powietrzna z kierownicy 4 ramiennej bez multifunkcji będzie pasować do kierownicy 4 ramiennej z multifunkcja? Audi A4 B7 Avant
KptBorsuk Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Cześć, powinna pasować, jedynie zwróć uwagę jaki tył ma ta poduszka: Taki tył pasuje do takiej wnęki w kierownicy: Natomiast taki: Do takiej:
unknowdude Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Cześć. Podpinam się do pytania. Zdjęcia przedstawiają 3 ramienne kierownice, chyba, że poduszki z 3 ramiennej pasują też do 4 ramiennej kierownicy?
greg2505 Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Z 3 ramiennej nie będą pasować do 4,a z 4 ramiennej bez mf pasuje do 4mf ,tylko wiązkę musisz do mf kupić i moduł Q lub R,chyba że taki masz,nie wiem jak z taśmą poduchy czy pasi też nr musisz sprawdzić
SzczepSon Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Odgrzeję kotleta. Kierownica 3ramienna miała 2typy poduszek tak? 3ramiona = 3ramiona MF 3ramiona Sline = 3ramiona Sline MF Pytam bo mam kierownice z trzema ramionami sline, a chce wrzucić kierownice 3ramienna z sline multifunkcją i zastanawiam się czy pasuje moja poduszka do niej. Wrzucam fotki i liczę na potwierdzenie
Mietek2951 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2021 2 godziny temu, SzczepSon napisał: Odgrzeję kotleta. Kierownica 3ramienna miała 2typy poduszek tak? 3ramiona = 3ramiona MF 3ramiona Sline = 3ramiona Sline MF Pytam bo mam kierownice z trzema ramionami sline, a chce wrzucić kierownice 3ramienna z sline multifunkcją i zastanawiam się czy pasuje moja poduszka do niej. Wrzucam fotki i liczę na potwierdzenie Będzie pasowała ale będziesz pewnie musiał zmienić jej okablowanie na wersję z multifunkcji czyli musi posiadać dodatkową kostkę do przycisków od kierownicy + taśmę 12pin + odpowiedni moduł kierownicy i trzeba zmienić jeszcze kodowanie
Mietek2951 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2021 Teraz, Mietek2951 napisał: Będzie pasowała ale będziesz pewnie musiał zmienić jej okablowanie na wersję z multifunkcji czyli musi posiadać dodatkową kostkę do przycisków od kierownicy i oprócz tego do działania multi będziesz potrzebował taśmę 12pin, odpowiedni moduł kierownicy i trzeba zmienić jeszcze kodowanie
SzczepSon Opublikowano 2 Stycznia 2021 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Gdzieś na forum była rozpiska że są 3 rodzaje modułów kierownicy 1 - Kierownice 4ramienne (bieda) 2- Kierownice sport(3ramiona-sline) , 4ramiona MF i 3ramiona MF 3- Kierownice 4spokeMF lub 3spokeMF i dodatkowo możliwy tempomat i grzanie kierownicy Czyli skoro mam 3ramienną to powinno wspierać na tym samym module 3ramienną z MF ? Podepnę jeszcze kompa i sprawdzę jaki mam numer modułu
Mietek2951 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2021 17 minut temu, SzczepSon napisał: Gdzieś na forum była rozpiska że są 3 rodzaje modułów kierownicy 1 - Kierownice 4ramienne (bieda) 2- Kierownice sport(3ramiona-sline) , 4ramiona MF i 3ramiona MF 3- Kierownice 4spokeMF lub 3spokeMF i dodatkowo możliwy tempomat i grzanie kierownicy Czyli skoro mam 3ramienną to powinno wspierać na tym samym module 3ramienną z MF ? Podepnę jeszcze kompa i sprawdzę jaki mam numer moduł Jak masz 3 ramienna kierownice to nie koniecznie idzie w parze z tym że masz już moduł pod kierownicę mf, musisz sprawdzić jakie masz te numery i taśmy i modułu, numery są też widoczne po odkręceniu obudowy kierownicy
Rekomendowane odpowiedzi