xcieniasx Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Witam, mam takie pytanie czy ktoś z forum regenerował w jakiejś firmie pompowtryski Siemensa i auto ładnie na nich pracuje ? Bo juz 3 komplet używek sprawdzam i na stole wychodzą cuda dawki mniejsze nawet o ponad 50% w niektórych ( a w vcdsie korekcję prawie idealne )
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Z tego co mi wiadomo, to wtrysków z BRD się nie regeneruje ale ręki nie dam sobie uciąć czy to na 100% prawda. Ja dawałem do regeneracji wtryski do tej firmy Regeneracja, naprawa wtryskiwaczy (wtrysków) – Nadarzyn WWW.WTRYSKIWACZ.COM Regeneracja wtryskiwaczy w Nadarzynie w województwie mazowieckim. Firma Bosch Service Pawlik ma przyjemność zaprosić wszystkich nadarzynian oraz mieszkańców Okazało się że wystarczyło je wyregulować, bo już za mało podawały paliwa. Zadzwoń, zapytaj.
xcieniasx Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 Zadzwonię jutro zapytam. Gdzieś właśnie słyszałem że się otworki zapychają w tych siemensach i po rozebraniu i kąpieli w ultradzwiekach, wymianie końcówki i ponownej regulacji pompowtrysk wraca do żywych i ma już normalne dawki
Krisu a4 b7 Opublikowano 14 Lutego 2023 Opublikowano 14 Lutego 2023 W dniu 6.05.2020 o 17:51, xcieniasx napisał(a): Zadzwonię jutro zapytam. Gdzieś właśnie słyszałem że się otworki zapychają w tych siemensach i po rozebraniu i kąpieli w ultradzwiekach, wymianie końcówki i ponownej regulacji pompowtrysk wraca do żywych i ma już normalne dawki I jak kolego z regeneracją tych wtrysków? Bo właśnie mam z nimi problem. Zalałem wczoraj pod korek i rano nie chciał odpalić a później przejechał 10km, zgasł i już nie pali. Komp pokazuje jakiś błąd napięcia na trzech wtryskach. Ktoś, coś?
Rekomendowane odpowiedzi