bongoboingo Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) MODEL: -AUDI A4 B6 AVANT SILNIK: -1.9 TDI AWX (plany:gtb17, wieksze wtryski) KOLOR GREY DOLPHIN (LX7Z) UKŁAD DOLOTOWY: -Fmic centralny, cały dolot z nierdzewki -Zaślepiony EGR (plany: intercooler fmic, tip) Done UKŁAD WYDECHOWY: - Kwasówka 2,5 na końcowym TurboWorks -Końcówka UlterSport 90mm (plany: pełny przelot) DONE ELEKTRONIKA: - Seria KOŁA: - Ronal 18* opony Bridgestone Potenza S001 225/40 ZAWIESZENIE: -Zawieszenie gwintowane DTS UKŁAD HAMULCOWY: - Przód: swap na 320, tarcze Rotinger GT, klocki Texar -Tył:seria (plany: tył 288) BODY-KIT: -Lotka S-line -Dokładka zderzaka z cupry -Grill S4 -Ciemne kierunkowskazy w błotnikach (plany: listwy drzwi S4) ŚRODEK: - Fotele sport z B7 -Kierownica 3-ramienna CAR-AUDIO: -Seria MOC: -Jest program na ~170/400 (plany: jakies 220-230 km i X nm) Edytowane 15 Listopada 2021 przez bongoboingo
Adam87 Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Fajne autko Kolor jak w mojej B6 Powodzenia w modach i informuj o wszystkim
bongoboingo Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Opublikowano 3 Marca 2021 Jako, że bardzo długo nic się nie działo, postanowiłem dodać info i małą fotorelacje z moda jakim jest przelot 2,5 na 1 tłumiku. Auto meega odżyło. Powoli szykuje się również hybryda Za jakość z góry przepraszam
karolg987 Opublikowano 4 Marca 2021 Opublikowano 4 Marca 2021 Fajna furka, kolor jak mój Na ile % ściemnione szyby?
bongoboingo Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Mały up w postaci zaślepki wycieraczki.
Adii_91 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zmiana na + Myślę o tym samym bo zaczyna mnie denerwować moją wycieraczka raz jest niżej raz wyżej i nie wygląda to fajnie ale to pewnie skutek tego że zimą jak nie było mnie 3 dni przy aucie pod wpływem ciężaru śniegiem opadła na poziom tablicy rejestracyjnej.. co ciekawe działa dalej
bongoboingo Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Jak zerkniesz na schemat roboty na dosłownie 30 min. Od razu +10 do stylu
bongoboingo Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) Jako, że dłuuuugi czas nic się nie działo w temacie, wlatuje mały update. A wiec w ostatnim czasie zrobiono. -zmiana dokładki zderzaka tył od 2.0 i wstawienie końcowki Ultera 90mm -wstawienie drzwi w kolor(poprzednie miały spotkanie z latającym stołem) -wstawiona flansza EGR -fmic centralny -cały dolot z nierdzewki I jakieś pierdoły eksploatacyjne typu rozrząd i płyny(decyzja padła na rozrząd continental), spasowanie zderzaka przód bo bardzo długi czas kuło mnie to w oczy, oraz odświeżenie relingów Edytowane 15 Listopada 2021 przez bongoboingo
Ivanek Opublikowano 17 Listopada 2021 Opublikowano 17 Listopada 2021 Jaki masz rozmiar rdzenia? Halogeny udało się pozostawić czy odeszły w zapomnienie?
bongoboingo Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Opublikowano 21 Listopada 2021 Rozmariu nie podam bo nie znam. Jest to "zestaw montażowy" z fmic. Halogeny będą montowane. Da radę upchać ale jest dość kombinowania. Jeśli miałby to robić drugi raz to kupiłbym gotowca od Fmotors czy innej firmy która się tym zajmuje.
Rekomendowane odpowiedzi