simi Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 kupilem nowe fele do auta i teoretycznie pasujace dekielki audi widac na fotce a jednak zadnym sposobem nie moge ich wcisnac do środka,czy myslicie ze takie same dekielki z randem na około bedą pasować bo na wielu fotach je widzialem
arturo_freestyler Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 a to nie dostałes dekli audi z tymi felami? widze ze felgi nie ori :gwizdanie: zapytaj uzytkownika dawmac na allegro czy ci nie odsprzeda dekli do nieori felg
simi Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 to fele MAM RS2[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 23:39_________________________________________________ kupilem nowe fele do auta i teoretycznie pasujace dekielki audi widac na fotce a jednak zadnym sposobem nie moge ich wcisnac do środka,czy myslicie ze takie same dekielki z randem na około bedą pasować bo na wielu fotach je widzialem walczylem z tym kilka dobrych godzin zeszlifowalem audi dekielki na plasko od dolu i przylkeilem taka czarna pasta-klejem (do spojlerow) do tych dekielkow ori z MAM oba dekielki widac na fotach i efekt super zobaczymy jak dlugo da rade tutaj efekt mojej pracy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi