Pakollo Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 (edited) Cześć W swoim aucie posiadam kierownicę multifunkcyjną czteroramienną z przyciskami do sterowania radiem, telefonem i dodatkowymi przyciskami do zmiany biegów oraz radio RNS-D. Wszystko działa fajnie tylko jak chcę zmienić stacje radiowe z kierownicy to mogę jedynie przeskakiwać między stacjami za pomocą przeszukiwania stacji (naciskam przycisk i wyszukuję kolejną stację radiową). Zastanawiam się czy jest może możliwość przestawienia tego w taki sposób żeby przyciski góra/dół przeskakiwały między stacjami zaprogramowanymi w radiu? Wiem że to może nie jakiś nadzwyczajny problem ale strasznie mnie to denerwuje Edited May 12, 2020 by Pakollo
Banan Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Jeżeli nie miałbyś telefonu to wtedy dolne dwa przyciski po obu stronach do tego służą - jedyna opcja to wykodować telefon
Pakollo Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 Super, dzięki za odpowiedź. Wiec postaram się poszukać gdzie to w VAGu można wykodować bo aktualnie i tak z tego telefonu nie korzystam i go odłączyłem.
Recommended Posts