Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Miganie Checka pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

mam pytanie do was dzisiaj podczas jazdy na autostradzie przy prędkości okolo 180 na wysokich obrotach zaczął mi migać check oraz szarpało delikatnie autem gdy spuściłem noge z gazu przestało oraz zniknął chceck. Myślicie żeby zacząć od wymiany cewek oraz świec? czy może coś innego? dodam że auto ma instalacje lpg oraz ma usunięte dwa katalizatory 

Opublikowano

Wpierw zapytaj w ASO o akcję serwisową z cewkami :hi: 
Przyczyna może też być w zbyt małym ciśnieniu paliwa. Wtryski, regulator, filtr, pompa - potencjalne źródła problemów.

Edytowane przez BeyerBrown

Opublikowano
1 godzinę temu, MarcinCzech napisał:

Siema

mam pytanie do was dzisiaj podczas jazdy na autostradzie przy prędkości okolo 180 na wysokich obrotach zaczął mi migać check oraz szarpało delikatnie autem gdy spuściłem noge z gazu przestało oraz zniknął chceck. Myślicie żeby zacząć od wymiany cewek oraz świec? czy może coś innego? dodam że auto ma instalacje lpg oraz ma usunięte dwa katalizatory 

Cewki i świece nie zaszkodzi ALE.Miałem to samo,tylko bez szarpania.Check"potaktował"i przestał i przeważnie w wilgotne dni.Cewki,świece i katy nowe.WINOWAJCA?Zimne luty w sterowniku;).200zł u elektronika za robótkę precyzyjną i gotowe.:).U mnie trochę czasu z tym upłynęłozanim doszliśmy z tym sterownikiem,bo miałem po kolei wszystko,co związane z checkiem w ASN systematycznie robione.A na akcji serwisowej wymiany cewek był jeszcze we Francji w 2012,więc 700 zł dodatkowe musiałem wybulić.:kwasny:

Edytowane przez mirek31071977