antonio21 Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Witam wszystkich, mam wrażenie że w samochodzie jest za głosno w porównaniu do przed lifta. Co zauważyłem, po włączeniu nawiewu podczas jazdy od ok 80 km/h i więcej bardzo słychać szum wiatru z kratek nawiewu, jest to bardzo denerwujące. Po włączeniu obiegu zamkniętego w samochodzie cisza, wydaje mi sie że to nie jest normalne. Miał ktoś taki problem?
muniek32 Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Czynnika masz wystarczająco? Podjedź i zobacz co jest grane może masz zbyt mało. Możesz też mieć nieszczelność po przełączeniu się z obiegu wewnętrznego na zewnątrz
MaTeo85 Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 A filtr kabinowy masz? Może nie założony i przez to jest większy hałas?
antonio21 Posted May 19, 2020 Author Posted May 19, 2020 Też myślałem że nie ma kabinówki i od tego zacząłem, ale jest. Nie ważne czy klima włączona czy nie, normalnie wiatr piździ z nawiewów. Podszybie uszczelki wszystko pięknie leży. Ale dziwne to troche że jest tylko kratka i tak wentylator widać, nie powinno być tam jakiegoś fitra wstępnego czy coś? Chyba że kabinówka jakaś do kitu i puszcza wszystko. Klima mrozi jak wściekła.
Serek321 Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 @TonyC też tak masz? Udało się komuś dojść co to może być?
Recommended Posts