Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ktoś pomoże w wyborze laptopa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, noszę się z zamiarem kupna laptopa, do przeznaczenia mam maksymalnie 2500zl,chciałbym żeby laptop miał dysk ssd, amd ryzena badz pentiuma 5 no i ramu z 8gb, macie jakis pomysl co wybrac do tej kwoty? 

Sprzęt bedzie glownie uzywany do ogladania filmow, korzystania z internetu ale fajnie by było żeby jakąś gre też odpalił raz na jakiś czas :)

Opublikowano

Grę odpalić, tzn jaka? Bo i saper jest grą. Pentium 5, a właściwie "D" to proc z 2005 roku ;) i najważniejsze pytanie, nowy, czy używany?

Opublikowano

Kupiłem dwa miesiące temu i polecam

socialMediaPhoto.ltr?plu=1210735
WWW.EURO.COM.PL

Laptop HP 15s-eq0017nw 15,6" AMD Ryzen 5 3500U - 8GB RAM - 512GB Dysk - Win10 w RTV EURO AGD. Ekran: 15,6 cala, 1920 x 1080 pikseli, Procesor: AMD® Ryzen 5 3500U 2,1 - 3,7 GHz, Pamięć: 8 GB...

Ten sam z oleole na allegro

HP-15s-eq0017nw-15-Ryzen-5-3500U-8GB-RAM
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 2149 zł - HP 15s-eq0017nw 15'' Ryzen 5 3500U 8GB RAM 512SSD (9047807347). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

Ekran Sva matowy,  SSD 512 na m2 i naprawdę fajna obudowa i  klawiatura.

Co do gier to nie wiem, bo do gier mam xboxa.

Z minusów 2gb z ramu zabiera wbudowana grafika, ale ztego co wiem to standard przy ryzenie i Radeon Vega 8. Nie ma  lanu i napędu dvd.

Windows startuje w około 8 sekund :D

I najważniejsze zwrot HP 200pln. Tylko musisz zgłosić przed zakupem. Co i jak wujek google.

Ja kupiłem w cenie 2300 na rtv agd, ale to  chyba przez wysoki kurs dolara podrożało.

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie mysle o nowym, mam do gier ps4, switcha a laptop to chyba w sumie tylko do csa i to tak od swieta

Opublikowano
socialMediaPhoto.ltr?plu=1211416
WWW.EURO.COM.PL

Laptop ASUS TUF Gaming FX505DY-BQ024 15,6" AMD Ryzen 5 3550H - 8GB RAM - 512GB Dysk - RX560X Grafika w RTV EURO AGD. Ekran: 15,6 cala, 1920 x 1080 pikseli, Procesor: AMD® Ryzen 5 3550H 2,1 - 3,7...

Trochę droższy ale w tej cenie chyba rozsądny wybór. 

Opublikowano
  • Autor

Właśnie go negocjuję :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zła pora na kupno laptopa. Ceny wystrzeliły i to sporo. Ja za swojego dałem 1849zł w październiku. Jest to Dell z  i3-8145U,8GB RAM 2400 MHz,SSD M.2 256GB. Dla mnie najważniejsze było że jest możliwość dołożenia dysku i jeszcze jeden wolny slot na RAM. Jak sprawdzałem z ciekawości szybkość odpalania windowsa to wychodzi jakieś 6s :) Obecna cena ZA TEN SAM to 2499zł. 

Ogólnie to nie mam się przy nim do czego przyczepić. Wypas to nie jest ale ma to czego potrzebowałem. I naprawdę zasuwa :p A od grania mam telefon i Xbox One ^^