Lolek94 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Siemka, mam problem z audi. Przy ok 3k obrotów przerwie i leci dalej oraz wywala mi czeka o niskiej sprawności gazu. Odczułem również spadek mocy. tutaj auto pracowało chwile na benzynie i później przełączyłem na gaz http://vaglogi.pl/log-002_033_hAQTd0.html tutaj położenie wałków (kontrolnie bo miałem robione zmienne fazy w styczniu br.) http://vaglogi.pl/log-090_093_4g49G.html tutaj wykonane na benzynie http://vaglogi.pl/log-115_118_J0OR02D.html tutaj na gazie http://vaglogi.pl/log-115_118_29TT3ro.html Wszystkim dzięki za pomoc.
przem8 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Daj dynamiczny na obu paliwach 2+33 i 3+20 na pb tylko Edytowane 3 Czerwca 2020 przez przem8
Lolek94 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 A po tych logach nic nie widać?
cysiek18 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 55 minut temu, Lolek94 napisał: A po tych logach nic nie widać? Nie bo nie zrobiłeś tych co trzeba. Zrób jak mówi Przemo, tylko przed każdym logiem skasuj błędy, nawet jak ich nie ma.
Lolek94 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 4.06.2020 o 15:44, cysiek18 napisał: Nie bo nie zrobiłeś tych co trzeba. Zrób jak mówi Przemo, tylko przed każdym logiem skasuj błędy, nawet jak ich nie ma. Proszę bardzo. benzyna Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum gaz Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 003+020 na benzynie Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Dodatkowo po założeniu LPG równo co 100km wyrzuca mi błąd o niskiej sprawnosci kata. Udać się z tym do tunera żeby wyłączył tą 2 sonde? Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Lolek94
przem8 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Gaz do regulacji, bo jest przylany. Przeplywka troche zaniza i pasowaloby sprawdzić szczelność dolotu. Edytowane 9 Czerwca 2020 przez przem8
Lolek94 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2020 6 godzin temu, przem8 napisał: Gaz do regulacji, bo jest przylany. Przeplywka troche zaniza i pasowaloby sprawdzić szczelność dolotu. Czyli co przepływka do wymiany?
przem8 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 9 godzin temu, Lolek94 napisał: Dodatkowo po założeniu LPG równo co 100km wyrzuca mi błąd o niskiej sprawnosci kata. Udać się z tym do tunera żeby wyłączył tą 2 sonde? To może być przez źle wystrojone lpg, a żeby wyłączyć sondę to należy się pozbyć problemy czyli kata. 2 godziny temu, Lolek94 napisał: Czyli co przepływka do wymiany? Na stówę Ci nie odpowiem. Jak masz od kogo to podmień i się dowiesz. Teoretycznie korekty ledwo mieszczą się w normie ale do ideału dużo brakuje, a gaz to porażka. Poza tym szczelność dolotu to podstawa.
Lolek94 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2020 23 godziny temu, przem8 napisał: To może być przez źle wystrojone lpg, a żeby wyłączyć sondę to należy się pozbyć problemy czyli kata. Na stówę Ci nie odpowiem. Jak masz od kogo to podmień i się dowiesz. Teoretycznie korekty ledwo mieszczą się w normie ale do ideału dużo brakuje, a gaz to porażka. Poza tym szczelność dolotu to podstawa. A turbo dobrze pcha?? Bo powiem Ci że jak na 163km to słabo idzie.
przem8 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 13 minut temu, Lolek94 napisał: A turbo dobrze pcha?? Bo powiem Ci że jak na 163km to słabo idzie. Tu jest ok. Bo seria w 1.8t to pedał, którego objedzie byle jakie nowsze, miejskie wozidełko
Lolek94 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2020 9 godzin temu, przem8 napisał: Tu jest ok. Bo seria w 1.8t to pedał, którego objedzie byle jakie nowsze, miejskie wozidełko No to mi teraz pojechałeś Hahaha
Rekomendowane odpowiedzi