dawidn1501 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 witam serdecznie.Przy zakupie audi miałem problem z kręceniem w miejscu kołami przy wyższych obrotach silnika kierownicą zaczęło kręci się lżej i wróciłem do swojej miejscowości bez żadnych problemów.W zbiorniczku był strasznie brudny płyn wiec przepłukałem układ nowym zielonym płynem mineralnym.Teraz po wymianie za każdym razem na niskich obrotach nie mogę ukręcić kierownica ale gdy przygazuję kręci się lekko.Czy może to być pompa czy maglownica. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.pozdrawiam
Rosomak91 Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Znalazłeś rozwiązanie? U mnie po regeneracji maglownicy wspomaganie działa gorzej, nigdy na to nie zwracałem szczególnej uwagi, ale teraz jak mam rozwaloną rękę bardzo to przeszkadza. Myślę, że to wina pompy. Czekam na długie zimowe wieczory i wezmę się do roboty.
Tomas318 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 witam to jest naj prawdopodobniej wina pompy . regenerowałem takie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi